Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kapcsolat elején, ismerkedési...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolat elején, ismerkedési fázisban milyen gyakran váltotok üzenetet? Általában mi a téma?

Figyelt kérdés

Naponta, kétnaponta 1 levél mennyire kevés? Mindketten dolgozunk, néha a kétnaponta is “sok” levelet írni, mert velem nem történt semmi amiről mesélhetnék, minden nap meg “hogy vagy?”, “mi van veled?” üzeneteket nagyon gagyinak tartom.

Lehet velem van a baj, csak érdekel másoknál hogy megy ez…

2024. aug. 7. 20:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Udvariasságból pár naponta, vagy hetente egyszer bedobni a "hogy vagy, mi történt veled a héten?" típusú kérdések nálam kedvezőek. Amúgy nem kell csak arról beszélgetni, hogy mi történt aznap, múlt héten hanem egyszerűen ismerkedni. Amilyen téma nektek belefér. Legyen az sport, család, célok, barátok, suli, munka. Kb. minden. Az ismerkedés arról szól, hogy beszélgetés történik és minél természetesebben megy annál inkább jobb, érdekel a másik.
2024. aug. 7. 21:26
 2/3 A kérdező kommentje:

Nyilván ezek megtörténnek, csak nem olyan irányítottan, jobb szeretem ha egyik téma átvezet a másikba. Ha kifullad akkor valaki bedob egy újat.

Meg időközönként rákérdezünk (vagy a másik mesél magától) mi történt vele. Igazából az érdekel, onnan született a kérdés, hogy láttam egy posztot hogy “6 órán keresztül nem írt vissza”. És lehet velem van a baj de az 1 levél / 1-2 nap nekem ideálisnak tűnik. Ezen felül nyilván találkozunk, beszélünk is.

2024. aug. 7. 21:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Én a spontán, természetes beszélgetés/ismerkedés híve vagyok amikor magától megy és nem kell gondolkodni, hogy mit írjak. Érzed egyszerűen, hogy jó vele, kíváncsi vagy rá. Ha te így nem érzel akkor nem tudom pontosan, de lehet nem a megfelelő enberrel nyomod.
2024. aug. 7. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!