Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik mutat pontosabb képet egy ember kinézetéről, a képek amit feltöltött magáról, vagy a képek amin megvan jelölve?
Röviden: ismerkedek egy lánnyal, és picit azért kutakodtam utána, mivel nem volt ötletem, hogy hova vigyem el randizni.
A kutakodás közben megtaláltam az anyukáját, ahol egy csomó szelfin, és egyéb képen szerepelt a lány is. Aki azokon a képeken teljesen máshogy nézett ki, mint amiket profilképnek feltöltött.
Szó szerint ha nem látom, hogy konkrétan Ő van rajta megjelölve én fixen nem ismerem fel.
Nyilván mind a megjelölt képek, mint amiket feltölt általában magáról az ember valamennyit torzít pozitív illetve negatív irányba.
De azért egy picit most tartok ettől a randi dologtól.
Nyilván divat a photoshop láncok körében.
Azért adj neki esélyt,mit veszthetsz?
"nem volt ötletem, hogy hova vigyem el randizni"
Meg kell kérdezni.
Örülök, hogy csak ennyi bajod van az életben. Ő azon parázik, hogy agresszív leszel-e. De reméljük, baszható a bige.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!