Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szexet akar?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam 1. randin egy sráccal. Van hivatalos foglalkozása, de mellette zenekarban játszik, fellép. Vannak gyerekei, normálisnak tűnik, de a zenélésből kifolyólag elég sok nője volt és tapasztalt nagyon. Biztos forrásból tudom, hogy sose csalta meg egyetlen párját sem, feleségévek sem 3. miatt lett vége. Viszont annyira be volt rám indulva (nyilván én is rá), hogy igazából ha engedem, akkor ott egy óriásit szexeltünk volna. De mivel én komoly kapcsolatot szeretnék, ő meg minden téren idáig megfelelt, nem mentem bele. Elmondása szerint ő is komoly kapcsolatot szeretne. Nyilván első randi, nagyon sokat kell még találkozni, hogy meg ismerjem. De annyira passzolt a kémia, hogy hihetetlen. Holnap megint találkozunk, mondta hogy kibérelne egy szobát (mindkettőnknek gyerekei vannak, így egyikünknél sem lehetséges), hogy ha vágyunk egymasra, legyen hova menni...kicsit rosszul esett, mert ok, hogy felnőtt emberek vagyunk és tenylegremegett értem, a vágytól, de most nem tudom hova tenni. Mondtam neki, nem mindegy, hogy a szexet kívánja vagy engem. Azt mondta engem akar és alig várja, hogy megéríntsen.

Amúgy semmit nem csinált amit nem engedtem volna, nem volt rámenős. Ő mondta, hogy köszönjünk el inkább, mielőtt tovább fajulnak a dolgok. De szerintetek adjak ennek egy eselytvagy tényleg csak a szex kell neki?

40esek vagyunk

2024. aug. 6. 13:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
72%
Ha komolyan érdekelnéd, akkor fel sem hozná a szexet. Akárhogy kívántátok egymást, ha úriember volna, sosem mondana olyat, hogy kivesz egy szobát. Ez nagyon gáz. Én ilyen pasival többet szóba sem állnék. Piros zászló mindenhol!
2024. aug. 6. 14:09
 12/20 anonim ***** válasza:
4%
Ha bem foglal szobát akkor meg egy lúzer aki nem tervez előre. Nők..
2024. aug. 6. 14:29
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
Nem*
2024. aug. 6. 14:33
 14/20 anonim ***** válasza:
74%
Azt mondja, amit te hallani szeretnél, valójában a szexre megy. Lehet, hogy benne van még egy-két randi ezek után is, de hosszútávú kapcsolatban vele ne reménykedj.
2024. aug. 6. 14:47
 15/20 anonim ***** válasza:
41%
Most ki akarod használni azt hogy be van gerjedve hogy vmi komoly kapcsolatba manipuláld bele?
2024. aug. 6. 15:41
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem, dehogy. Csak meg akarja mutatni mit jelent a bibliai értelemben ismerni a másikat, vagy meg szeretné mutatni a bélyeg gyűjteményét. XD
2024. aug. 6. 15:43
 17/20 anonim ***** válasza:
76%

Férfiként írom, hogy ilyet normális ember nem csinál. Ha engem egy nő komolyan érdekel, akármilyen kémia is van, nem fogok szobára menést ajánlgatni neki egyetlen randi után. Ez nagyon durva, és ha még nem is akar komolyat, akkor is túl nyomulós, tiszteletlen.

Egyébként meg írták már, hogy azt mondja, amit hallani szeretnél, hogy ágyba vihessen. Döntsd el mit szeretnél ebben a tudatban.

2024. aug. 6. 17:14
 18/20 anonim ***** válasza:
Sztem úgyis kiderül mostmár...írtad, h taliztok újra.
2024. aug. 6. 18:02
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem totàl egyértelműen szexre utazik.Minden megnyilvánulása ezt tükrözi és tudod te ezt nagyon jól, csak elnyomod magadban a megérzéseidet.
2024. aug. 6. 21:09
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
zenész? persze, hogy hazudik és csak a szexre megy.. hol a kérdés?!
2024. aug. 7. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!