Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mik ezek a rángások? Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik ezek a rángások? Nem kedvel engem?

Figyelt kérdés

Első randin gondoltam elmegyünk sétálni meg eszünk valamit. Tökre aranyos a csajszi meg minden, de olyan távolságtartó volt. Épp ettünk, amikor azt mondtam milyen szép a szeme és meg akartam simogatni az arcát és arrébb ugrott. Úgy éreztem magamat mintha rühes lennék. És még meg sem tudtam hívni mert külön kérte a számlát, ez még rosszabbul esett.

24F

20L

2024. aug. 6. 12:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom szimplán nem az a fajta, aki szereti, ha egy idegen (randipartner vagy sem, még nem ismer) csak úgy hirtelen hozzányúl, pláne nem az arcához.
2024. aug. 6. 12:45
 2/14 anonim ***** válasza:
69%
Valószínűleg nem voltál szimpatikus neki, vagy csak nagyon távolságtartó az emberekkel.
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Első randin ne simogasd meg. Egyrészt. Evés közben pláne ne.
 4/14 anonim ***** válasza:
30%
Lehet régen bántották.
2024. aug. 6. 12:46
 5/14 anonim ***** válasza:
88%
Miért akartad simogatni első randin pont akkor amit kajált? Nem tudsz viselkedni. Persze, hogy többé nem akar veled foglalkozni! Nagyon jól teszi.
2024. aug. 6. 12:49
 6/14 A kérdező kommentje:
Az oké hogy éves közben ne ezt el ismerem. De azóta írt hogy ha van kedvem délután mennyünk sétálni..... szóval nem igazán értem 🤔
2024. aug. 6. 12:56
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha valaki engem első randin elkezdene az arcomon simogatni, én is félreugranék. Bőven elég lett volna a bók önmagában.

Tőlem a párom első randi végén megkérdezte, hogy megölelhet-e, így nem várt váratlanul és simán azt mondtam, hogy igen.

2024. aug. 6. 12:57
 8/14 anonim ***** válasza:
91%
Mit nem értesz? Örülj neki, hogy nem vetted el a kedvét végleg a randizástól és tanulj az esetből. Esetleg hozd fel a témát a randin, hogy észrevetted, hogy az érintésedtől leblokkolt és elnézést kérsz, nem akartad lerohanni.
2024. aug. 6. 13:11
 9/14 anonim ***** válasza:
91%

En is elhuztam volna a fejem, ha az arcomhoz nyulsz bmeg.

Fogd mar vissza magad es olvasgass a beleegyezes (consent) fogalmarol!!

[link]

2024. aug. 6. 14:15
 10/14 anonim ***** válasza:
72%

Uh!! Basszki, ne simogasd az arcát, alig ismeritek egymást 😓 Volt ilyen taperolós hülyegyerek az én életemben is, falra mászom tőle, amikor valaki nem tudja hol a határ és mikor lehet hozzáérni a másikhoz és HOL! Még csók se volt, de te mar arcát simogatod. Az egy személyes tér!!!

Gyakorlatilag elástad magad nála...

35N

2024. aug. 6. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!