Mitől lehetnek rángások a testemben pár napja?
Figyelt kérdés
Sziasztok.Kb 3-4 napja akaratlanul is megrándult a testem minden részén, láb , kar , nyak , fej, kéz.Csak egy kicsi összerándulás de gyakran.
Szerintetek mitől lehet és milyen orvoshoz forduljak vele hogyha nem múlik el? Neurológus ?Egyébként sportolok hogyha ez számít
2023. jún. 14. 22:47
1/19 A kérdező kommentje:
Illetve valakinek van még ilyen panasza ?
2023. jún. 14. 22:47
3/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.Erre én is gondoltam mert gyakran vagyok fáradt , hamar elfáradok
2023. jún. 14. 22:51
4/19 anonim válasza:
Amúgy rángások mindig vannak sokszor apróbbak néha nagyobbak ez természetes. Bár ha sokszor tapasztalod az már nem igazán.
5/19 A kérdező kommentje:
Most pár napja elég intenzíven vannak, pár éve volt még egy ilyen időszakom de azt észre sem vettem hogy elmúlott.
2023. jún. 14. 23:05
6/19 anonim válasza:
Más oka is lehet, de amikor nekem rángásaim voltak, nem sokkal később kaptam egy szklerózis multiplex diagnózist. Annak is lehet tünete, szóval az nem fog megártani, ha elmész neurológiára.
7/19 anonim válasza:
nekem is voltak a nyakamban, olyan volt mintha megcsípte volna valami vagy áram rázta volna 1-2 mp-ig. de elmúlt.:)
8/19 anonim válasza:
Uhh. Ha akkor van az kedves 7-es, ha előrehajtod a fejed, az nagy gáz.
9/19 anonim válasza:
3# akkor érdemes nézetni a vérképet.
8 óra pihenés megvan? nyugodtan is tudsz aludni?
10/19 A kérdező kommentje:
Sajnos most is késő estig dolgoztunk mert tanyán élünk rengeteg állattal és szénázunk viszont baleseteztem márciusban és korhazba kerültem akkor, ott a vérképem jó lett.Érdemes lenne csináltatnom újabbat?
2023. jún. 15. 07:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!