Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz vagyok emiatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz vagyok emiatt?

Figyelt kérdés
Sokszor előfordul velem hogy beszélek egy sráccal neten. Elhiv randizni, igent mondok nagy felbátorodva mert először jó ötletnek tűnik. Aztán elbatortalanodok és lemondom a találkozót. Mindig minimum egy nappal előtte szólok, leírom az indokot és elnézést kérek. Nem szórakozásból csinálom ezt hanem szimplán sokszor aggodalmait vannak az emberekkel kapcsolatban. Nagyon nehezen bízok meg barkiben is. Nem tudom ez hitegetesnek szamit e vagy az embernek van e joga így lemondani a randit a másikkal szemben. Nincs sok tapasztalatom a kapcsolatokban, habár már 24 vagyok.

2024. aug. 5. 11:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
93%

Mivel feltetted ezt a kérdést idegeneknek, ez azt jelzi, hogy szerinted gáz. Szerintem is egyébként gáz, ez kb 15-16 évesen még elmegy, 24 évesen már felnőtt vagy, felnőttként is kellene viszonyulni az élethez és a többi emberhez. Szóval ha csak magadat akarod nyugtatni, azt ne itt és ne így, mert itt csak azok írták, hogy nem gáz akik utána rögtön írták is neked a privit ismerkedni. Amúgy valójában gáz.

Hogy mi áll a dolgok hátterében azt neked kell tudnod, valami biztosan okozza ezt. Ha csak egyszerű szociális fóbia, az is gáz. Emberek közt élsz, mostanra rég meg kellett volna tanulnod ismerkedni, és főleg a helyén kezelni ezeket a dolgokat!

2024. aug. 5. 12:36
 12/19 anonim ***** válasza:
57%

Már miért lenne gáz lemondani egy találkozót!

Problémának probléma a részedről, mert így nem fogsz előrébb jutni.

Pszichológus, esetleg valami szorongáscsökkentő tudna segíteni.

2024. aug. 5. 13:33
 13/19 anonim ***** válasza:
93%
Nem lenne kínos lemondani sacc 5 talit, de ha folyamatosan sztornózod a randikat az már probléma. Javítani kéne, helyreállítani kéne önmagad és csak aztán ismerkedni. Így kicseszel a másikkal állandóan ami nagyon csúnya dolog...
2024. aug. 5. 13:36
 14/19 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem viszont hitegetés. Mivel nagyon is tisztában vagy vele, hogy le fogod mondani előtte. Addig meg hitegeted, hogy persze milyen jó lesz, addig is had raboljam az idődet.
2024. aug. 5. 13:37
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Gáz vagy. Ha nem mersz találkozni rendben van, de akkor azt tudasd is és csak csetelgess. Ne hitegesd mint írta a 13-as és 14-es!
2024. aug. 5. 13:45
 16/19 A kérdező kommentje:
Először megvan az a lelkesedés h na most elmegyek minden okés lesz várom. Aztán amikor odakerül a sor akkor elbatortalanodok. Nem érzem a félelmet vegig. Az a találkozó előtt jön elő 1-2 nappal
2024. aug. 5. 16:13
 17/19 anonim ***** válasza:
8 as vagyok kérdező! Én teljesen megértrm, hogx milyen az ha a ralálka eőtt pár nappal pánikosz. Én pl Mozgássérült vagyok. Bottal járok. Gondolgatod én mennyire pánikoltam a találka előtt.. már amikor volt.. nagyritkán
2024. aug. 5. 16:31
 18/19 anonim ***** válasza:
Nyilván jogod van rá, de ettől ez még aljasság, és csak hülyíted őt.
2024. aug. 6. 19:02
 19/19 anonim ***** válasza:
Szuzen fogsz meghalni
2024. aug. 8. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!