Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz vagyok emiatt?
Együttérzek veled, szintén introvertáltként pontosan ilyen vagyok. Mi fajtánkkal gyakran előfordul ilyen, nem feltétlen csak randi esetében, de bármilyen programnál. Ugyanakkor nyilván szeretnénk leszokni erről a rossz szokásunkról, rávenni magunkat, hogy lemondás helyett menjünk el csakazértis, de nem mindig sikerül. Pont erre a belső vívódásra utal Azahriah is az Introvertált dalban. ,,Minden éjjel meg reggelente meg változnék, de minden éjjel meg reggelente bezárkóznék" Áááá egyszerűbben nem is lehetne megfogalmazni mi van egy ilyen ember lelkében. :D
Szóval nem vagy gáz, egyszerűen nem vagyunk egyformák.
Semmi baj ezzel! Mondom ezt úgy, hogy én aztán sokszor megjártam a nőkkel (Botokkal járó fickó vagyok…)
A lényeg az, hogy még ha le is mondod a találkát megindoklod. És ez igy helyes! Ha valamit ne tegyél soha, az az hogy ok nélkül felszívódsz! Mert bármilyen hihetetlen, az nekünk pasiknak is fáj nagyon…
Korrekt hogy szólsz előtte, de az nem, hogy nem jelzed előre, hogy neked időre van szükséged! Gondolj bele a fordítottjába, te mit szólnál hozzá, ha veled "játszaná" ugyanezt valaki?
Amíg nem állsz készen, nem tudsz megnyílni addig inkább merj nemet mondani egy randira és merd megmondani, hogy csak beszélgetni szeretnél. Felesleges hülyíteni a másik embert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!