Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ki hol ismerkedik manapság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hol ismerkedik manapság?

Figyelt kérdés
Nő vagyok, nincs nagy baráti köröm, hobbim nincs, bulizni nem járok. Csak munkába és haza. Jó lenne már valaki.
2024. aug. 4. 19:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hány éves nő?
2024. aug. 4. 19:18
 2/12 anonim ***** válasza:
32%
Fogalmazási stíusod és szóhasználatod alapján elég nehéz elhinni, hogy nő vagy, kérdező. Sokkal inkább tűnsz egy magát nőnek hazudó incelnek.
2024. aug. 4. 19:28
 3/12 anonim ***** válasza:
54%
Biztosan nem vagy nő. :D Troll.
2024. aug. 4. 19:35
 4/12 anonim ***** válasza:
80%
Egyszerű a válasz. A négy falon kívül. Kollégával nem randiztam még mondjuk, de általában én a pesti éjszakában ismerkedek
2024. aug. 4. 19:41
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha eleve (natúran, genetikailag) szép vagy, aki emellett nagyon jól és szívesen sminkel, babrál a hajával, nőcisen öltözködik, és tudsz magadról vagy lehet rólad nagyon jó fotókat készíteni, illetve "szeret a kamera" (ez videochat miatt fontos), akkor online. Mivel más lehetőséged ugye nincs is.

Ha bármelyik ezek közül nem teljesül, esetleg több sem, akkor online felejtős, nem fogod elérni az ingerküszöböt, mert az ma már elég magasra tolódott. Akkor igazából el is engedheted a témát, mert boltban, gyógyszertárban stb. nem fog leszólítani életed szerelme - vadidegenek nem nagyon foglalkoznak egymással ilyen hétköznapi helyeken (sem).

2024. aug. 4. 19:45
 6/12 anonim ***** válasza:
Általában itt. (F42)
2024. aug. 4. 20:27
 7/12 anonim ***** válasza:

Kutya sétáltatás, biciklizés, strandon illetve néha beülök a 1-2 italt meginni valamelyik pubba. Ilyen helyeken vagyok megtalálható mostanában. Meg persze munkába járok én is. :)

36/F

2024. aug. 4. 20:31
 8/12 A kérdező kommentje:
Tőlem rondábbaknak is van párja
2024. aug. 5. 14:17
 9/12 anonim ***** válasza:

"Tőlem rondábbaknak is van párja"

Az lehet, de ők nem feltétlenül napjaikban ismerkedtek meg...

+ náluk lehet, játszott a baráti/ismeretségi kör, hobbis társaság, munkahely. Nálad ezek nem játszanak, mint írod. Gondolom, a munkahely sem valamiért, különben nem tetted volna fel ezt a kérdést.

Az alapján, amit leírtál, tényleg nincs más, csak a net. De oda nem lesz elég - nőként sem - egy átlagos külső, főleg, ha emellé még a kamera sem szeret.

És ezt (meg az 5-öst) hasonló életvitelű nőként írtam.

Hozzáteszem még, hogy én most egyéb okból kb. 2 hónapja minden szombaton és vasárnap 1-1 órát ülök kinn egy strandon (ami uszoda is egyben), úgy, hogy olyankor teljesen egyedül vagyok, igyekszem nem pár centire más emberektől elhelyezkedni (hogy ne azt lássa egy esetleges próbálkozó, hogy itt most ő lehet, hogy "közönség" előtt kerül kínos helyzetbe), fülem nincs bedugva, nem a telefont bámulom folyamatosan, hanem figyelek, keresem (és tartanám) a szemkontaktust, nyitott vagyok - SEMMI nem történik. És az a durva, hogy nem csak velem (mert akkor lehetne kizárólag bennem keresni a hibát), hanem más, nálam szebb nőkkel sem. Senkihez nem mennek oda. Még ilyen helyeken sem.

Szóval manapság ez iszonyatosan nehéz lett, ha nem vagy 10/10-es nő, és nincs olyan társaságod.

2024. aug. 5. 14:46
 10/12 anonim ***** válasza:

Utolsó hány éves vagy?

Én oda megyek 25 éven aluliakhoz.

De felette tanusithatom hogy láthatatlan élőben (idősebbeknél inkább csak neten, élőben annyira nem tetszik hogy merjek ahhoz fiatal szép arc kell)

2024. aug. 5. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!