Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, mit szeretnétek hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mit szeretnétek hogyan ismerkedjenek veletek a férfiak? Milyen egy "álom" ismerkedés részetekről?

Figyelt kérdés
aug. 2. 09:44
 1/9 A kérdező kommentje:
Most látom rossz a kategória... :(
aug. 2. 09:45
 2/9 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem aki le tudja írni milyen neki az ideális ÉS egyetlen normális ismerkedési mód, attól én nem akarok semmit.
aug. 2. 09:47
 3/9 A kérdező kommentje:

Engem érdekelne. Mindig csak azt látom hogyan ne közelítsenek feléjük, de azt nem hogyan.

Például mit csináljon egy férfia ha tetszik neki valaki a munkahelyen, szórakozóhelyen, tömegközlekedése, utcán stb.? Segíthetnének nekik mi lenne a megfelelő közeledési mód. Írhatnának jó példákat.

aug. 2. 10:06
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Erre nincs általános recept, a szitu mindig adódik az életben, amivel vagy tudsz/mersz élni vagy sem. Ezt nem lehet meghatározni, hogy csináld, mert mindenki másra vevő. Pl. valaki abszolut elzárkózik attól, hogy szóba elegyedjen utcán bárkivel is, van aki pedig nem utasítja el a közeledést. Van, aki munkahelyen simán ismerkedik, más pedig alapból elutasító, házi nyúlra nem lövünk elv alapján.
aug. 2. 10:29
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Első naptol 1 húron lenni, nevetés kacagás rengeteg téma beszelgetés, feltöltő a nap egyutt és nem lemerítő, esetleg közös haverok bandázás élet, kémia, flört, vonzás, "játékok" pl feldob elkap, csikizés, tanít vezetni, nincsenek gátlások storongások mizuzások joreggeltezések üres közhelyek unalmas kintémák kinvergődések, mit csináljunk szerencsétlenkedések, smucigságok, 4 fal közti szenvedések stb
aug. 2. 10:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Nézzél ki jól és legyél határozott. Ennyi.
aug. 2. 10:50
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Élőben, nekem ez a nulladik pont.

Merje kimutatni a tetszését, szimpátiáját - úgy, hogy látható, észlelhető legyen, de kulturált. Tehát a csak sunyiba' leseget nem lesz jó, de az sem, ha majdnem tátva marad a szája és kifolyik a nyála...

Ha látja rajtam, hogy ő is bejön nekem, akkor történjen már valami... Ha többszöri, rendszeres találkozásról van szó, akkor az sem baj, ha nem elsőre. De abból semmi nem lesz, ha csak nézegetjük egymást, mosolygunk.

Indíthat úgy, mintha egy számára kedves, szeretett baráthoz, rokonhoz szólna, talán ez a legjobb, utána úgyis alakul... De azért legyen rajta ő is, hogy alakuljon szép fokozatosan, mert ha csak dobálom a magas labdákat, és nem meri vagy valami más okból nem szeretné lecsapni őket, abból azt fogom gondolni, hogy nem kellek neki mint nő.

Én ennél jobban nem tudom leírni általánosságban.

Az nehéz, amikor csak egyszer találkozunk, és abból kellene kihozni valamit... Valahogy ott el kellene jutni pl. egy fb elérhetőségig, hogy folytatódhasson, de ezt magam sem tudom, hogyan lehet ízlésesen egy vadidegennel. 😕

aug. 2. 11:04
 8/9 A kérdező kommentje:

7

Köszi

aug. 2. 11:12
 9/9 anonim ***** válasza:
ad-hoc szokott ez alakulni, mert a másikra reagálsz, mivel a másik a reakcióidra kíváncsi.
aug. 7. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!