Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mit szeretnétek hogyan ismerkedjenek veletek a férfiak? Milyen egy "álom" ismerkedés részetekről?
Engem érdekelne. Mindig csak azt látom hogyan ne közelítsenek feléjük, de azt nem hogyan.
Például mit csináljon egy férfia ha tetszik neki valaki a munkahelyen, szórakozóhelyen, tömegközlekedése, utcán stb.? Segíthetnének nekik mi lenne a megfelelő közeledési mód. Írhatnának jó példákat.
Élőben, nekem ez a nulladik pont.
Merje kimutatni a tetszését, szimpátiáját - úgy, hogy látható, észlelhető legyen, de kulturált. Tehát a csak sunyiba' leseget nem lesz jó, de az sem, ha majdnem tátva marad a szája és kifolyik a nyála...
Ha látja rajtam, hogy ő is bejön nekem, akkor történjen már valami... Ha többszöri, rendszeres találkozásról van szó, akkor az sem baj, ha nem elsőre. De abból semmi nem lesz, ha csak nézegetjük egymást, mosolygunk.
Indíthat úgy, mintha egy számára kedves, szeretett baráthoz, rokonhoz szólna, talán ez a legjobb, utána úgyis alakul... De azért legyen rajta ő is, hogy alakuljon szép fokozatosan, mert ha csak dobálom a magas labdákat, és nem meri vagy valami más okból nem szeretné lecsapni őket, abból azt fogom gondolni, hogy nem kellek neki mint nő.
Én ennél jobban nem tudom leírni általánosságban.
Az nehéz, amikor csak egyszer találkozunk, és abból kellene kihozni valamit... Valahogy ott el kellene jutni pl. egy fb elérhetőségig, hogy folytatódhasson, de ezt magam sem tudom, hogyan lehet ízlésesen egy vadidegennel. 😕
7
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!