Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem elég a mai fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem elég a mai fiatal nőknek, ha egy férfi átlagos keresettel rendelkezik?

Figyelt kérdés

Volt egy társkereső kérdés, amiben a férfi havi 360.000 keresettel rendelkezett és 14 milliós állampapírba fektetett.

Volt kb. két válasz, akik ezt kevesellték, mint bevételt.

Az nem sokkal rosszabb lenne, ha még ennél is kevesebb lenne? Vagy ne adja ég, tartósan munkanélküli valaki...

#párra találás
2024. aug. 1. 21:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
83%

Átlagos nőnek elég.

Gyári munkás nem fog tőled 1 milliós fizut elvárni.

De aki diplomás és jól keres annak te tényleg kevés leszel.

2024. aug. 1. 22:10
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azért kevés mert kb. ennyit költök szabadidőre 1 hónapban. Az nem kapcsolat hogy sehova nem tud velem jönni.
2024. aug. 1. 22:19
 13/18 anonim ***** válasza:
50%
Ha nem lenne elég akkor már kihalt volna a föld
2024. aug. 1. 22:50
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ehhez tudni kéne ki a "fiatal" nő, melyik korosztályt érted alatta, ő maga milyen színvonalon él és miért érzi kevésnek a másikét. Az oldalon (de az életben is) azt tapasztalom, hogy jellemzően a hasonló , a hasonlóval elv érvényesül az ismerkedésnél. Senki nem lő (direkt) sokkal följebb, de lejjebb se enged, mert az a saját megszokott életének rovására menne.
2024. aug. 2. 00:55
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
A fiatal nők, nem egy massza. Van akinek nem fontos, hogy a másik mennyit keres, van akinek meg igen. Én abba tartozom akinek nem fontos. Az én párom is ennyit keres, de állampapírban nincsen neki. Én meg fiatal nő vagyok, mégis imádom, mert nekem ő a fontos. Együtt keresünk, együtt építgetjük a jövőt.
2024. aug. 2. 07:47
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Mert a feminista propaganda elhiteti a nőkkel, hogy nekik gazdag pasi jár, aki eltartja őket.
2024. aug. 2. 08:03
 17/18 anonim ***** válasza:
55%

16

Nem "jár", de, ha tudok olyat valasztani, nyilvan nem a csorot fogom!

2024. aug. 2. 13:45
 18/18 anonim ***** válasza:

De könyörgöm, 2 válasz = az összes nő? És ha az a 2 így gondolja, erőszakkal meg kellene változtatni az elvárásaikat, ízlésüket?

Ennyi keresettel is simán lehet párkapcsolata az illetőnek - de az sosem vezet jóra, ha vki visszautasítja a pénz miatt, és elkezd gyerek müódjára hisztizni miatta.

2024. aug. 2. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!