Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Titeket ez nem bosszantott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket ez nem bosszantott volna mocskosul?

Figyelt kérdés
Haverommal ettünk egy fagyit, és a fagyizó teraszán ült két lány, akik beszélgettek. Mind a kettő baromi csinos szerintem. A haverom szemezett az egyik lánnyal, majd egyszer csak mondta, hogy mindjárt jön, felállt és odasétált. Nem tudom mit mondott, de a lányok nevettek, hellyel kínálták, leült, beszélgettek kb 15 percet. A lányok elmentek, még integettek is, ahogy a terasz mellett elsétáltak a másik irányba. A haverom visszajött, és mutatta a telefonjában, hogy itt a csaj telefonszáma, és az instagramja is! Kérte a csaj, hogy holnap hívja fel, és jövőhétre megbeszélnek egy randit. Tehát a haverom szó szerint 20 perc alatt szerzett nőt…

júl. 27. 18:47
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
Nem, hanem gratuláltam volna neki, mivel nem vagyok egy irigy kutya. Ja, és megkérdeztem volna tőle, mit mondott a lányoknak, hogy ennyire barátságosak voltak vele.
júl. 27. 18:52
 2/9 anonim ***** válasza:
92%
Vagy inkább örülnél a sikerének kicsit? Hát milyen barát az ilyen? Egyébként ha lett volna egy kis sütnivalód, valahogy jeleztél volna neki hogy elérd azt hogy téged is odahívjon, miután zöld utat kapott a lányoktól. És akkor most lehet az egyik lánnyal te mehetnél randira, ő meg a másikkal. Dehát aki élhetetlen, az csak irígykedni és bosszankodni tud mások sikerén is.
júl. 27. 18:56
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

ha mentél volna vele és te is beszélgettél volna a lányokkal, akkor lehet most neked is volna egy telefonszámod.

"Tehát a haverom szó szerint 20 perc alatt szerzett nőt"

Azért mert megkapta a számát még nem jöttek össze. Nőt amúgy se "szerezni" szokás, hanem megismerkedni vele, kapcsolatot alakítani vele.

júl. 27. 19:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó mondatig azt hittem az lesz a problémád hogy a barátod otthagyott 20 percre hogy bámulj ki a képedből egyedül, nem pedig az hogy sikerült megszereznie egy csaj számát.

Nem; nem bosszantott volna.

júl. 27. 19:34
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nen. Az a te bajod hogy nem tudsz nőzni.
júl. 27. 23:20
 6/9 anonim ***** válasza:
34%
Mondjuk én azért lettem volna pipa, mert engem kihagy a buliból és nem mondta el előre a tervét. Ez valszeg azért volt, mert nem tart elég jónak ahhoz, hogy magával vigyen csajozni. Ezen gondolkodj el.
júl. 28. 09:53
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, te miért nem tartottál a haveroddal? Már amikor leült a lányokhoz, akkor csatlakozod kellett volna hozzájuk. De amúgy borzalmas a hozzáállásod az egész helyzethez, a haverodhoz, meg igazából a lányokhoz is. Kapd már össze magad!
júl. 28. 11:33
 8/9 anonim ***** válasza:
49%
Haverod rizzler
júl. 28. 11:40
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
De, bosszantott volna. Te viszont legalább csatlakozhattál és próbálkozhattál volna. Képzelj el valami hasonló szituációt nőként. Amikor azt látod, hogy másnak elég jelen lennie, és odamennek hozzá, szóba elegyednek vele, kezdeményeznek nála, rád meg nem kíváncsi senki. És én nem mehetek oda random pasikhoz "rájuk akaszkodni". Vagyis megtehetem, mert nem tiltja semmilyen törvény, de meglesz rólam a véleményük, és ennek megfelelően fognak kezelni...
júl. 28. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!