Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik rokonod és mivel...

Melyik rokonod és mivel bosszantott fel véglegesen, hogy megszakítottad vele a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
2023. nov. 8. 22:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Harmadik rokon problémáin való csámcsogással
2023. nov. 8. 22:06
 2/11 anonim ***** válasza:
90%
Anyám - azzal bosszantott fel, hogy butaságot színlelve lépésről lépésre tönkretette az életemet, ráadásul ehhez családon kívüli befolyásos személyekkel konspirált.
2023. nov. 8. 22:27
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nagyszülő testvére: még élt dédim amikor lenyúlta az öreg bankban lévő pénzének felét (be lett érte küldve, de nem adta végül oda a felét, mert "neki az jár".) Még csak nem is ő gondozta az öreget

Apám: igazából egész életemben fasz volt velem, gimi alatt napi 1 étkezésem volt mert nem kaptam zsebpénzt, otthon meg szó szerint nem volt semmi kaja amit vihettem volna (még csak liszt sem, amiből pl süthettem volna kenyeret). Milliós fizetése volt, a nőjének és a gyerekének adta minden pénzét, nekem arról is be kellett számolnom, hogy mennyi betétet használok egy menstruáció alatt, mert hogy "minek annyit költeni rá". Igazából sorolhatnám. Itt nem igazán volt ilyen "végső konfliktus", érettségi után összepakoltam és leléptem.

2023. nov. 8. 22:36
 4/11 anonim ***** válasza:
93%
Rokon megkapta nagymamám pénzének jó részét (ők ápolták, közös lett a számlája). Aztán mikor meghalt, még a maradékra is benyújtották volna az igényt, azzal a sztorival, hogy ez volt az elhunyt akarata. Azóta nem beszélünk.
2023. nov. 8. 22:44
 5/11 anonim ***** válasza:
88%
Legtöbb rokonnal nem tartom a akpcsolatot, szimplán azért mert valahogy nem vagyok oda a kötelező jópofizásért.
2023. nov. 8. 22:48
 6/11 anonim ***** válasza:
89%

Meghalt keresztanyum.

A férje annyira kiborult, hogy megtiltotta nekem és az egész családnak, hogy gyászoljunk. Még temetés sem volt 😔

2023. nov. 8. 22:51
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Oreganyam, a narcisztikus pszichopata szemelyisegevel (allando toxikussag, manipualcio, gazlangozas, agymosas, szemrebbenes nelkuli hazudozas, csaladtagok egymas ellen uszitasa es hatalmaskodas miatt). Utolso csepp a poharban az volt, amikor meginr tonkretett egy dolgot onhatalmulag, ami az enyem volt, majd azt hazudta nekem, hogy ezt en kertem tole. :D
2023. nov. 8. 23:19
 8/11 anonim ***** válasza:
83%

Anyámmal, de már megbeszéltük és azóta ő is változtatott.

Egész életemben mindennel baja volt amit csináltam, meg mindig szidott, de nem csak a szemembe hanem a hátam mögött is. Egyszer munkahelyet váltottam, de olyan területre, ami nem volt nekem való, ezt ő is jelezte. Ott voltam pár hete amikor kérdezte hogy hogy érzem magam, mondom hogy hát nem jó, nem tetszik. Azt mondta, ráadásul a párom meg mindenki más előtt, hogy "én megmondtam". Ekkor egy hónapig nem kerestem, max visszaírtam neki órák múlva, ha hívott magához nem mentem. Majd erőt vettem magamon és megmondtam hogy miért nem mentem. Szépen megkértem, hogy ne mondjon ilyet, hogy "én megmondtam", meg hogy nem baj, ha hibázok, abból tanulok. A normális reakció egy oké bocsi lett volna, de anyám azt mondta, hogy "hát, van akit nem lehet megmenteni saját magától sem". Na ekkor mindent rázúdítottam és megmondtam neki, hogy nem kell ő az életembe.

2023. nov. 9. 07:29
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
A kétszínű, kígyó nagyanyámmal. Csak az élteti, hogy összeveszítse a gyerekeit és azok gyerekeit. Az utolsó csepp az volt, hogy tönkretette az esküvőmet. Épp vonultam be a templomba apám oldalán, mikor berontott nagyanyám, és elkezdett apámmal üvölteni, mert az nem köszöntötte fel az előző napon lévő születésnapján.
2023. nov. 9. 08:12
 10/11 anonim válasza:
60%

8-as

Szerintem neked önértékelési gondjaid vannak. Nem lehet neked semmit mondani anélkül, hogy megsértődnél, holott igaz. Nem érzed jól magad a munkahelyen (anyud jól ismer és tudta, hogy nem neked való) te is tudtad... miért baj ha ezt mondja?

Még ő kérjen bocsánatot mert te nem tűröd a kritikát? Érdekes természet lehetsz. Ezért nem beszélni pff. Olyan vagy mint egy haverom, elcsesz valamit, holott mindenki mondja, hogy rossz vége lesz.... mondod neki, hogy ne csodálkozzon, magának köszönheti és eltűnik 1 hónapra XD

2023. nov. 9. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!