Mi volt a legdurvabb amivel tinikent bosszantottátok a szülőket?
Apám kontrollmániás volt, el akarta olvasni az üzeneteimet a mobilomon (akkor még kihajtós motorolám volt) én meg inkább kibasztam az ablakon, hogy ha annyira kíváncsi, menjen utána.
A kontrollmániája része volt az, hogy nem szerelt zárat az ajtómba, mert nem csukhattam be. Ó ne aggódj, elmentem, vettem magamnak és beszereltem.
Végül amúgy azért is szakadt meg a kapcsolat köztünk, mert felnőtt nőként is ezt akarta velem játszani, megmondani, mire költsem a pénzem és mit csináljak a saját életteremben akkor is, ha már külön éltem
Éretlen, vásott kisgyerekként egy időben szokásom volt megkérni őket arra, hogy foglaljanak helyet, majd ahogy ültek volna le a székre, elhúztam alóluk mielőttmég rá tudtak volna ülni, és nagyot koppantak a padlón :D
Édesanyám hónaljdezodorát feltöltöttem a virágültetésből megmaradt tehéntrágya egy pici adagjával, vízzel hígítva. Őt meg a frász kitörte az idegtől amikor magára fújta xDD
Pókot tettem édesanyám mögé a kádba, miközben zuhanyzott. Sikítva menekült, és nem volt hajlandó visszamenni a fürdőszobába addig, amég nem látta a tetemét :D
Apukámat meg akartam tréfálni egyszer, amikor elaludt a szállodai szobában. Először csak a szemüvegét vettem le, de nem ébredt fel rá. Ráhúztam egy nejlonzacskót a feje tetejére sapkának. Mivel továbbra sem tért magához, elkezdtem kifesteni az arcát. Nagyon szerettem volna latni a reakcióját amikor meglátja magát, de továbbra is b*szott felébredni, ezért eluntam a várást, és kimentem anyához a teraszra beszélgetni :D Egyszercsak oda jött apa két csésze kávéval, mert idő közben felkelt, és megjárta a recepciót :D A megváltozott kinézetéről viszont csak anyától értesült, lent mint kiderült nem mertek szólni neki, még így is kiszolgálták xD
Mondjuk még nem kifejezetten tiniként, 8—9 éves lehettem akkor :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!