Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek sok a 16 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sok a 16 év korkülönbség ?

Figyelt kérdés
35 éves lány vagyok. Megismertem egy nálam 16 évvel idősebb férfit. Másfél éve kerülgetjük egymást. Az első perctől megvolt a szikra . Most elkezdtünk találkozgatni. Kirándulás ebéd séta fagyi stb. Mellesleg nem néz ki 51 évesnek. Sportol fiatalos és fitt. Nagyon jól érezzük magunkat együtt. Az intim dolgok is 100% ban működnek. Neki már van két gyermeke elvált. Nekem nincs . És nem is lehet . Szerintetek bele fér még ez a 16 év vagy már sok ?

júl. 25. 12:55
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Sokan írtátok hogy mert nem akarok gyereket stb. stb. halló olvastátok a kérdést akkor látjátok hogy nekem sajnos nem lehet gyerekem. Ezt már 10 éve tudom és elfogadtam
júl. 25. 17:52
 22/25 anonim ***** válasza:
Ma már mindegy.
júl. 25. 18:23
 23/25 anonim ***** válasza:
76%
21: pl örökbe is lehet fogadni. Személy szerint azért hangsúlyoztam ezt ki, mert szerintem ez lenne az egyik leghangsúlyosabb probléma amúgy. De ha ez eleve nem játszik, akkor igazából nincs olyan ok, ami miatt ne lenne érdemes megpróbálni.
júl. 25. 20:40
 24/25 Oldfire ***** válasza:
66%
Vállald be nyugodtan. Nem fogod megbánni.
júl. 26. 09:19
 25/25 zsolac válasza:
55%
Én most ismerkedek meg egy 36 éves nővel én meg 54 vagyok és most nagyon jó a viszony és nem szexkapcsolatra gondolj
szept. 12. 21:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!