Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért szeretik"becézgetni "szexkozben-vagy amikor fel vannak hergelve,idézem kis k**a,kis k***am,stb..a férfiak?!
Figyelt kérdés
júl. 23. 13:28
1/13 anonim válasza:
Mert fogyatékosok. Ezt gondolják rólad valójában.
Nem minden férfi csinálja ezt, csak szólok.
3/13 anonim válasza:
A szexuálisan korlátozott nők ezt gondolják, kicsik kikellene szakadni azokból a korlátokból kedves nők.
4/13 anonim válasza:
Gondolom amiatt, amiért vannak nők, akiknek ez bejön. Semmi extra, felizgatja őket. Nekem is volt olyan, akinek ez volt a szokása az ágyban, azon kívül meg a teljesen normális, előzékeny, kedves (nem nyomi niceguy), jó fej férfi volt.
5/13 anonim válasza:
Most jól értem, hogy le vagy k*vázva??? 🤨 Nem mondanám se kedvesnek se becézésnek. Ez alpári.
6/13 anonim válasza:
Van sok nő akit ez izgat, köztük a feleségemet is. Pedig egyáltalán nem szokott k . vásan viselkedni, talán pont ezért.
7/13 anonim válasza:
Nekem praise kinkem van, azt mondja, hogy szép vagyok, okos, ügyes, gyönyörű, ne azt, hogy kuurva. Sztem akármelyik nemnek bejön ez, ott valami gebasz van, és mélyebbre kéne ásni.
8/13 anonim válasza:
Sosem mondott rám ilyet a párom, se szex közben, se máskor. De nekünk már csak ilyen "korlátozott" kapcsolatunk van.
9/13 anonim válasza:
Mert kur****k tart téged. Normális férfi nem mondogat ilyeneket.
10/13 anonim válasza:
Minden szeretőmnek szoktam mondani mikor már felizgultunk és keményen csináljuk.Néha enyhe pofozás fenékrecsapás karmolás is van ha nagyon durvulunk hajtépés hajhúzás és utána élvezünk el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!