Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek miért szeretik"bec...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért szeretik"becézgetni "szexkozben-vagy amikor fel vannak hergelve,idézem kis k**a,kis k***am,stb..a férfiak?!

Figyelt kérdés
júl. 23. 13:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
72%

Mert fogyatékosok. Ezt gondolják rólad valójában.

Nem minden férfi csinálja ezt, csak szólok.

júl. 23. 13:41
 2/13 anonim ***** válasza:
74%
mert retardáltak
júl. 23. 13:46
 3/13 anonim ***** válasza:
22%
A szexuálisan korlátozott nők ezt gondolják, kicsik kikellene szakadni azokból a korlátokból kedves nők.
júl. 23. 13:48
 4/13 anonim ***** válasza:
63%
Gondolom amiatt, amiért vannak nők, akiknek ez bejön. Semmi extra, felizgatja őket. Nekem is volt olyan, akinek ez volt a szokása az ágyban, azon kívül meg a teljesen normális, előzékeny, kedves (nem nyomi niceguy), jó fej férfi volt.
júl. 23. 13:52
 5/13 anonim ***** válasza:
78%
Most jól értem, hogy le vagy k*vázva??? 🤨 Nem mondanám se kedvesnek se becézésnek. Ez alpári.
júl. 23. 13:58
 6/13 anonim ***** válasza:
14%
Van sok nő akit ez izgat, köztük a feleségemet is. Pedig egyáltalán nem szokott k . vásan viselkedni, talán pont ezért.
júl. 23. 14:05
 7/13 anonim ***** válasza:
60%
Nekem praise kinkem van, azt mondja, hogy szép vagyok, okos, ügyes, gyönyörű, ne azt, hogy kuurva. Sztem akármelyik nemnek bejön ez, ott valami gebasz van, és mélyebbre kéne ásni.
júl. 23. 14:12
 8/13 anonim ***** válasza:
62%
Sosem mondott rám ilyet a párom, se szex közben, se máskor. De nekünk már csak ilyen "korlátozott" kapcsolatunk van.
júl. 23. 14:46
 9/13 anonim ***** válasza:
59%
Mert kur****k tart téged. Normális férfi nem mondogat ilyeneket.
júl. 23. 14:58
 10/13 anonim ***** válasza:
35%
Minden szeretőmnek szoktam mondani mikor már felizgultunk és keményen csináljuk.Néha enyhe pofozás fenékrecsapás karmolás is van ha nagyon durvulunk hajtépés hajhúzás és utána élvezünk el.
júl. 23. 15:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!