Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Velem van a baj,ha minden nőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj,ha minden nőt megunok egy idő után? Mit lehet ezzel kezdeni?

Figyelt kérdés
A nők akikkel összejövök,ha ideig-óráig fel is tudják kelteni az érdeklődésem, egy idő után megunom őket. Szeretek sokat filozofálgatni a világ dolgairól, de ebben annyira nem partnerek, unalmas témákat dobnak be,h mit esznek,hova mennek,milyen pletykák vannak a munkahelyen,ezektől csak elálmosodom, vagy az állandó panaszkodás megy, hogy mennyire szar minden. Ha meg bedobok egy izgalmasabb,érdekesebb,összetettebb témát,akkor vagy bólogatnak, vagy témát váltanak,vagy nem is értik, miről beszélek. Biztos van aki nem ilyen, de valahogy nem velük hoz össze a sors,vagy nemtom. Mintha mindenkit az anyagi dolgok,meg a mindennapi pitiáner apróságok érdekelnének, ami engem teljesen hidegen hagy, mivel mindenem megvan, soha nem érdekeltek az ilyen hétköznapi témák,azt veszek meg magamnak amit akarok. De nem erről akarok beszélni,hanem picit földtől elrugaszkodottabb témákról. Bármit hozok szóba,max odáig jutunk,h valami nagy panaszkodásba kezdenek bele,ami elveszi kedvemet.

júl. 21. 18:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
36%
Dumáljunk akkor Heideggerről.
júl. 21. 19:02
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Veled, mivel te választod őket, kérdező.
júl. 21. 19:05
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom, de nagyon nevetek a Heideggeren. :D

Szerintem a mindennapi problémák részei az általános kapcsolódásnak, aki benne van az életemben annak fontos tudnia arról, ami velem történik és aggaszt, bánt, örömmel tölt el és persze fordítva. Szóval ez nekem minimális szinten egy kötelező kör minden kapcsolatban. Tehát megkérdezem, hogy hogy van a másik, és viszont, de nem egy angolos választ várok rá. Persze sokszor amúgy ez unalmas is tud lenni, de úgy gondolom ez a másiknak (és tudom hogy nekem is) egy fontos szükséglete.

A bonyolultabb dolgok is nagyon fontosak, illetve értelemszerűen sokkal szórakoztatóbbak, de szerintem azokhoz túl kell lenni a kötelező körökön. Ha viszont tényleg semmilyen szinten nem hajlandóak ilyenekről beszélni, akkor lehet hogy tényleg nem erre megfelelő embereket választasz. Nem tudom hogyan ismerkedsz, de esetleg érdemes lenne felmérned, hogy milyen társadalmi körből, társaságból lehet olyan beszélgetéseket folytatni, amire igényed van, és az alapján keresni társat.

Pl. Ha istenments tényleg Heideggerről akarsz beszélni - amitől egyébként óva intelek - akkor érdemes bölcsészlányokat keresni, esetleg társadalomtudósokat.

júl. 21. 20:05
 4/12 anonim ***** válasza:
59%

Veled van baj.

Menj át a férfiakra, hátha azok izgalmasabbak neked.

júl. 21. 20:05
 5/12 anonim ***** válasza:
88%
Ugy birom en is azt mikor elmegyek egy randira es erre a srác nekiáll vmi ufokrol csillagokrol meg minden másrol beszélni mintha élete se lenne.
júl. 21. 20:06
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

"A nők akikkel összejövök,ha ideig-óráig fel is tudják kelteni az érdeklődésem, egy idő után megunom őket. "

Szerintem a sorrenddel van a baj. Előbb kéne kölcsönösen érdeklődni egymás és közös témák iránt, és csak utána összejönni.

júl. 21. 20:20
 7/12 A kérdező kommentje:

#5 Itt az a kérdés,h mit nevezünk "életnek"?

A cigikávé napi rutint,robotolást a legújabb iphoneért,ruháért,kocsiért,kibeszélni az összes kollégát,és irigykedni, megjegyzéseket tenni másokra,akik kicsit is másképp gondolkodnak?

Nekem inkább kevesebb barátom van, velük viszont mély és tartalmas beszélgetéseket folytatok. Akiken azt érzem,h lehúznak,azokkal inkább megszakítom a kapcsolatot. Kapcsolatban is inkább minőségit keresek, pont ezért nem állok le akárkivel.

Ugyanakkor elgondolkoztam azon,hogy ha ennyire nem jó nekem senki, akkor valszeg bennem is van valami hiba,amivel foglalkozni kéne. Mert ugye ha szembemegyek az autópályán, akkor valszeg azért nem mindenki más a helikopter :D

Néha persze lehet beszélni ezekről a hétköznapi dolgokról is, de ezt egy nap néhány percben le lehet rendezni.

júl. 21. 21:31
 8/12 anonim ***** válasza:
Életnek mit nevezunk? Ami érdekesebb annál, hogy a youtun nézzük hogyan épult egy piramis vagy bármi.
júl. 21. 22:04
 9/12 anonim ***** válasza:
69%

Én megértelek, mert valahogy hasonlóan vagyok. A hétköznapi témák untatnak. Persze ezeket is meg kell beszélni, de én szívesen beszélgetnék elvontabb témákról is, abban viszont nagyon ritkán partner bárki is. Főleg, ha férfi az illető.

Viszont ezek a különleges témák is néha kifogynak. És akkor mi lesz?

júl. 21. 23:38
 10/12 anonim ***** válasza:

9 - "ezek a különleges témák is néha kifogynak. És akkor mi lesz?"

Akkor kell együtt elindulni sétálni vagy valami közös új témát, élményt begyűjteni.

júl. 22. 07:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!