Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes ilyen helyzetben ismerkedésbe kezdeni?
Egyszer beszéltem az illetővel, ez alapján úgy tűnik, nagyon hasonlóak az érdeklődési köreink, a humorérzékünk, a hobbijaink és a nézeteink egy része is. A fennakadásom az, hogy még tanul és otthon él, és amennyire tudom, gyakornoki munkát leszámítva még nem dolgozott, és nem lakott "házon kívül". Az időbeosztása valószínűleg megengedne egy részmunkaidős állást, viszont nem tudom, mennyire igénybevevőek a tanulmányai. Olyan korban vagyunk, amikor már az az általános, hogy az ember külön lakik és dolgozik, bár van néhány szak (az övé is olyan), ami "kinyúlik" idáig. Ha lediplomázik, jól el fog tudni helyezkedni, de az még több, mint egy év, és kicsit kényelmetlen belegondolni, hogy annyit kell várnom rá, hogy megtudjam, hogy egyáltalán fog-e majd munkát vállalni, vagy el fog-e költözni, miközben megvan az esélye, hogy én állom az anyagi dolgok oroszlánrészét.
Nem a pénzt keresem egy kapcsolatban, de nekem már van valamennyi egzisztenciám, és fontosnak tartom, hogy a párom sem legyen nagyon lemaradva ilyen szempontból (valamennyi spórolt pénz reális elvárás az én életkoromban). Fontosnak tartom, hogy a jövőben legyen miből költeni autóra, lakásra, házasságra stb., és jó lenne, ha ez a majdani páromnak is fontos lenne, és kb. egyenlő arányban be is tudna szállni. Viszont nem szeretném teljesen leírni a "jelöltemet" sem, mert értelmes dologgal foglalkozik, és attól is tartok, hogy egy nagyon jó lehetőséget hagyok ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!