Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Érdemes ilyen helyzetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes ilyen helyzetben ismerkedésbe kezdeni?

Figyelt kérdés

Egyszer beszéltem az illetővel, ez alapján úgy tűnik, nagyon hasonlóak az érdeklődési köreink, a humorérzékünk, a hobbijaink és a nézeteink egy része is. A fennakadásom az, hogy még tanul és otthon él, és amennyire tudom, gyakornoki munkát leszámítva még nem dolgozott, és nem lakott "házon kívül". Az időbeosztása valószínűleg megengedne egy részmunkaidős állást, viszont nem tudom, mennyire igénybevevőek a tanulmányai. Olyan korban vagyunk, amikor már az az általános, hogy az ember külön lakik és dolgozik, bár van néhány szak (az övé is olyan), ami "kinyúlik" idáig. Ha lediplomázik, jól el fog tudni helyezkedni, de az még több, mint egy év, és kicsit kényelmetlen belegondolni, hogy annyit kell várnom rá, hogy megtudjam, hogy egyáltalán fog-e majd munkát vállalni, vagy el fog-e költözni, miközben megvan az esélye, hogy én állom az anyagi dolgok oroszlánrészét.

Nem a pénzt keresem egy kapcsolatban, de nekem már van valamennyi egzisztenciám, és fontosnak tartom, hogy a párom sem legyen nagyon lemaradva ilyen szempontból (valamennyi spórolt pénz reális elvárás az én életkoromban). Fontosnak tartom, hogy a jövőben legyen miből költeni autóra, lakásra, házasságra stb., és jó lenne, ha ez a majdani páromnak is fontos lenne, és kb. egyenlő arányban be is tudna szállni. Viszont nem szeretném teljesen leírni a "jelöltemet" sem, mert értelmes dologgal foglalkozik, és attól is tartok, hogy egy nagyon jó lehetőséget hagyok ki.

2023. márc. 3. 14:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hány évesek lehettek, de 25-30 között tippelem. Nem hiszem, hogy ne férne bele 1-2 év ismerkedés, ami alatt kiderül, hogy milyen jövőbeli tervei vannak. Egyébként miből gondolod, hogy anyagilag támogatnod kellene. Szerintem a szülei megteszik ezt, a tanulmányai végéig biztosan.
2023. márc. 3. 14:42
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ismerkedni kell vele, aztán majd kiderül.
2023. márc. 3. 14:43
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Látszik, hogy jobban fennakadsz az anyagiakon, mint hogy örülnél annak, hogy itt egy személy, akivel leírásod szerint nagy valószínűséggel passzolnátok. Magadat és őt is könnyen megtudnád kímélni egy csalódástól.
2023. márc. 3. 14:50
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Túl számító vagy és már előre ilyen szempontok alapján keresel párt. Nem akarsz inkább spontán beleszeretni valakibe ahogy az normális lenne? Ilyen kiszámított kapcsolat sok van de ezek azok amik nem tartanak semmeddig nemhogy egy életen át. Válogathatsz az itteni kérdések között a csődbement párkapcsolatok mind ilyen számító, párkapcsolatfüggés miatt létrejött kapcsolatok.
2023. márc. 3. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!