Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hány nap után írnátok neki újból?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány nap után írnátok neki újból?

Figyelt kérdés

22-23 évesek vagyunk, eddig háromszor randiztunk.

Sokat írogatunk, kis túlzással egész nap kontaktban vagyunk valamilyen formában. Ha épp dolga van a másiknak, vagy barátokkal megy valahová, tehát nem tudunk írni, akkor azt mondjuk előre.

Kedden találkoztunk utoljára, egész nap együtt voltunk, jól éreztük magunkat, mondta is, hogy hétvégén is csinálhatnánk valamit. Még este is kedvesen elköszönt.

Azóta viszont semmi.

Volt már, hogy elaludt és sietett reggel, ezért csak délelőtt írt, de ilyen, hogy napokig nem ír, még nem volt.

Szerdán írtam reggel neki, meg tegnap, hogy akkor valamit csinálunk-e a hétvégén, de meg sem nézte... Elérhető volt, most is az.

(én vagyok a lány)

2024. júl. 20. 16:22
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne írj neki többet, szórakozik veled. Legyen tartásod és max küldd el az anyjába kedvesen, hogy ekkora suttyó. Amúgy offos a srác.
2024. júl. 20. 16:25
 2/8 anonim ***** válasza:
83%

Ha nő vagy akkor ne írj rá, ha férfi, akkor ne írj rá.

Különbség annyi, hogy semmi.

2024. júl. 20. 16:37
 3/8 anonim ***** válasza:
91%

"írtam reggel neki, meg tegnap, hogy akkor valamit csinálunk-e a hétvégén"

Kár volt. Majd ha szeretne valamit, ő fog írni vagy hívni, és vagy rá fog sz lrni, vagy nem.

Az a biztos, ha holnap elmész egy strandra, biztos jól fog esni ebben a melegben.

Ne várj senkire.

2024. júl. 20. 17:19
 4/8 anonim ***** válasza:
95%
2 üzenet után, amit meg se nézett én többet nem írnék! Nincs az a férfi, aki nem ír vissza napokig annak a nőnek, aki bejön neki!
2024. júl. 20. 17:22
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez kuka, valamiért leépített téged, mégpedig ilyen sunyi módon. Lehet pont a harmadik randi elvárások kapcsán ment vmi félre. De az is lehet lecserélt közben már valakire, és azért ignorál miközben online. Arra is van esély hogy megpróbál majd visszakúszni hozzád ha a másik félnél nem válik be a helyzet, de légy résen, és emlékezz mindig arra hogyan is bánt veled az elmúlt pár napban.
2024. júl. 20. 17:31
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne írj többet. Felejtsd el. Más csaj van a képben.
2024. júl. 20. 17:32
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is más csaj. lehet a képben. De egy kapcsolat eleje ilyen. Másokkal is ismerkedik az, akinek módja van rá, mert többen adnak neki esélyt online vagy akár a való életben. Ez normális, hiszen még nem találta meg azt a nőt, akivel garantáltan szívesen lenne együtt.

Az a nem normális csak, hogy megígért valamit, aztán szarik a fejedre.

2024. júl. 20. 17:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Bár igaz, hogy nem ígért semmit, a csinálhatnánk így, feltételed módban nem ígéret.
2024. júl. 20. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!