Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi lehet az oka, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka, hogy a normál testalkatú nők szerint túl vékony vagyok hozzájuk 185/72 ,de a molettebb,elhízottabb nők meg ideálisnak tartják?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok, mert némi ellentmondást érzékelek, amikor egy 60 kilós nő azon görcsöl, h vékony vagyok hozzá, míg egy 80 kilósnak ez már nem jut eszébe.
júl. 19. 23:58
 1/7 anonim ***** válasza:
67%
Lehet hogy a 80 kilósak már nem válogatnak annyira.
júl. 20. 00:20
 2/7 anonim ***** válasza:
31%

Mert akárhonnan tagadják szeretik az izmokat de min a szállkás férfi testet.

Mert biztonság érzetét kelti bennünk és ezt az érzetet keresik, nem is te kellesz hanem igazából ez az érzet.

Magas és/vagy kidolgozott testű pasi mellett tudnak aprók lenni és ez komfortos nekik. Lényegében vissza fejlődnek kis lánnyá, és elő tör az apa komplexus. Nincs nagy varázslat.

júl. 20. 04:58
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
A 80 kilóst válaszd. Jobbak az ágyban, nincsenek elszállva.
júl. 20. 07:41
 4/7 anonim ***** válasza:
21%

Csodálkozni fogsz. Egy csinos, formás lány nem egy gebe kisfiút szeretne maga mellé, hanem egy férfias, jó kiállásút.

A kővér lányok meg olyanok szeretnének lenni mint te, nem egy izzadós kövér fickót akarnak aki izzad és szuszog.

Sosrm gondoltál erre a lehetőségre, nemigaz?

júl. 20. 08:23
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

Hány nő után sikerült általánosítanod "a normál testalkatú" és a "molettebb" nőkkel kapcsolatosan?

Had tippeljek: kettő.

júl. 20. 10:28
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
A 80 kilósnak már mindegy, mert túlhízott, a 60 kilós meg fosik, hogy mi lesz akkor, ha 13 kilót hízik melletted, oszt akkor ő a "dagadtabb". Vagy csak pár kilót hízik, te meg lefogysz, akkor az húdeciki.
júl. 20. 11:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Hiába nulláztak le a csontrakéták, a masszív csajok nem rezegnek ilyesmin, hogy jajj,jajj, mit szólnak hozzá, hogy ez pasi milyen vékony hozzám. Legalábbis akikkel dolgom volt, nem voltak elszállva maguktól, és nagyon is értékelik a törődést, szeretetet. Nagy test, nagy szív-ez a tapasztalatom. Akiknek bemutattam a félszemű bohócot, mind kellemesen elmókázott vele és igényelte a rendszerességet. Nem kellett pitizni a foglalkozásért. Szerették a dákót, na.
júl. 20. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!