Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az baj ha én annyira nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj ha én annyira nem vagyok vékony, de én így érzem jól magam?

Figyelt kérdés
máj. 6. 22:33
1 2
 1/12 anonim válasza:
Nem baj
máj. 7. 00:12
 2/12 anonim ***** válasza:
Miért lenne baj?
máj. 7. 00:13
 3/12 anonim ***** válasza:
Dehogy baj!
máj. 7. 00:33
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem baj. Miért lenne? A baj azzal van amikor emiatt a férfiakat szidod, hogy nem.kellesz nekik
máj. 7. 07:00
 5/12 A kérdező kommentje:

4-es, én nem szidok senkit se ez miatt, se más miatt! :D

Csak azért tettem fel a kérdést mert alapból a vékony az ideál inkább, viszont én úgy nem éreztem jól magam. Lehet ez testképzavar?

máj. 7. 07:41
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Csak a nők hiszik, hogy a csont és bőr testalkat az ideál. A férfiak többségének jobban tetszenek azok a nők, akiken van mit fogni.
máj. 7. 07:52
 7/12 anonim ***** válasza:
0%

6

Baromság! A vékony az ideál

máj. 7. 11:49
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy baj. Én sem vagyok kifejezetten vékony (160 cm, 65 kg) és sosem jelentett gondot párkeresésben. Ha jól érzed így magad, van önbizalmad és stílusod, senkit nem fog zavarni.
máj. 7. 14:35
 9/12 A kérdező kommentje:
8-kb hasonló vagyok mint te én is. Problémát nekem se okoz, csak mindig ezt súlykolják a nőbe, hogy vékonynak kell lenni. :D
máj. 7. 14:41
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a nők sulykolják egymásba.
máj. 7. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!