Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk miért nem képesek kezdeményezni a lánynál?
Szia!
Én nem tartom magamat rossz pasinak, azonban már elég sokszor pattintottak le olyan lányok, akik bejöttek nekem. Úgy vagyok vele, hogy az első lépést tegye meg a lány (pl. vegye a fáradtságot és hívjon fel, vagy írjon nekem, esetleg akarjon eljönni velem egy közös kávézásra). Nem kell szerelmi vallomás rögtön a legelején a lánytól; elég ha csak semleges témákat hoz fel. Azért én is feltalálom magamat...
Én most már csak olyan lánnyal kezdek, aki képes a fentebb megírt módszer alapján cselekedni. Csak olyan lány éri már meg az energiáimat és az odafigyelésemet, aki nem statikusan várja, hogy a sült galamb a szájába repüljön. Addig pedig maradok egyedül...
30/Pasi
Többek között azért nem mert van előre tudom a próbálkozás végkimenetelét, meg még egy millió másik ok miatt.
21F
Nem úgy kell odamenni egy lányhoz, hogy hú most felszedem, hanem csak beszélgetni. Engedjetek meg egy példát: egy pubban, kocsmában is nyugodtan oda lehet menni egy lány társasághoz, hogy "Hello, nem zavar ha ide ülök kicsit beszélgetni? Szeretnék új emberekkel megismerkedni itt." Lehet, hogy kicsit erőltetettnek hangzik, de előadhatotd, hogy most jársz itt először, tetszik a hely és szeretnéd megismerni az itteni embereket. Erre a témára szerintem lehet egy min. 5 perces beszélgetést építeni: bemutatkozás, ki mivel foglalkozik, mit tanul, mióta jár ide, tud-e még valami jó helyet a környéken,stb. persze lehet a beszélgetést tovább vinni, minden attól függ, hogy látod a lányokat, mennyire érdeklődő valamelyikük irántad. Jobb eredményre lehet számítani, ha 1-2 sört legurítasz a dolog előtt, mert így lazább leszel, könnyebben barátkozol :)
Szóval inkább beszélgetni kell, mint "ismerkedni, leszólítani". legalábbis én így látom, mert így nem egy újabb bepróbálkozós hím leszel, hanem egy jópofa barátkozós ember. Nálam bevált. Bocs a szófosásért :)
23f
Sok itt a negatív ember, meg rossz a hozzáállás.
Szerintem megtenni az elő lépést nem nagy szám. Elhatározás kérdése az egész.
Nem jó sokat beszélni. 1 perc alatt kiderül hogy elnyerem e a csaj szimpátiáját vagy nem. Ha nem akkor leszólítom a következőt, vagy a tizediket amíg nem sikerül.
Nekem például nem tetszene, ha egy lány leszólítana. Szerencsére ilyen még nem történt velem. Ez egy lánynak elég megalázó lehet. Beszéltem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!