Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A fiúk miért nem képesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk miért nem képesek kezdeményezni a lánynál?

Figyelt kérdés
nem értem miért nem képesek felfogni,hogy sok lány elvárja,hogy a pasi kezdeményezzen...:)
2010. okt. 31. 23:26
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
engem is érdekelne:) fiúk terén elék félénk vagyok mióta az első szerelemnél beégtem. :$
2010. okt. 31. 23:28
 2/20 anonim ***** válasza:
Mert elég sokszor bunkó módon utasítanak el a lányok.
2010. okt. 31. 23:32
 3/20 anonim ***** válasza:

Altalaban a fiuk is eleg felenkek...es jol esik nekik ha a lany kozeledik...

Vagy csak tulsagosan egocentrikusak...

Vagy melegek

2010. okt. 31. 23:34
 4/20 anonim ***** válasza:
23:28: Ahamm, és akkor egy fiúval ilyen nem történhet meg, mi?
2010. okt. 31. 23:34
 5/20 A kérdező kommentje:
igen,ez igaz. de ha észrevehető,hogy a lány is érdeklődik felé,mosolyog rá? vagy lehet,hogy csak én értettem félre a fiú jeleit?
2010. okt. 31. 23:35
 6/20 anonim ***** válasza:

szerintem ha bunkó módon adja ki az utad akkor eleve nem egy túl kedves egyéniség. akkor meg mi tetszik benne? biztos nem a belső tulajdonságai..

igen teljes mértékben megértem a fiúkat, és át tudom érezni milyen nehéz lehet. de ha küldötök jeleket a lánynak, és ő viszonozza, akkor már bátrabbak lehettek. nem minden lány bunkó (csak sokan) ahogy sok fiú is.

nem kell kimondanod egyből, hogy mit érzel. lehet érezni;)

de egy idő után annak is eljön az ideje. :D

2010. okt. 31. 23:40
 7/20 anonim ***** válasza:

Fel tudjuk fogni, hogy a mi dolgunk a kezdeményezés, de tudod senki sem szereti, ha finoman elutasítják. Megesett már veled hasonló(csak épp fordítva, gondolom lány vagy)? Egy menő csávó lesz*rja, de egy átlagos srácot eléggé ki tud zökkenteni. Végre talál(hatna) egy kedves hozzá való lányt, a lány pedig nem viszonozza.

Ha két ember tetszik egymásnak, az 1 kiejtett szó nélkül észrevehető. Azt mondom első látásra azonnal le lehet csekkolni, hogy az illető most külsőre milyen és bejön-e nekem, vagy sem. Ha igen, akkor már úgy viselkedek, ránézek, mosoly stb. Ha van viszonzás, akkor már lehet, hogy van szimpátia is. Csak úgy nem szoknak emberek mosolyra fakadni. Annál keményebb világban élünk.

F

2010. okt. 31. 23:54
 8/20 anonim válasza:
Tényleg egyre bunkóbbak a lányok....azért!
2010. okt. 31. 23:55
 9/20 A kérdező kommentje:
teljesen igazad van. de nem is arra gondoltam,h a fiú menjen oda egy vadidegen lányhoz. mert már kezdek arra gondolni,h csak úgy lehet barátom,ha én kezdeményezek. tőlem ez távol áll..és ne gondoljátok azt,h nekem csak az a fontos,h pasim legyen..
2010. nov. 1. 00:00
 10/20 anonim ***** válasza:
Aha.....kezdeményeztem én már elégszer, vagy kiröhögnek, vagy nem veszik komolyan, vagy leráznak.... eggyik jobb mint a másik
2010. nov. 1. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!