Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka annak, h egy fiú először nagyon közeledik, érzem h tetszem neki, és aztán egyszer csak már nem nagyon foglalkozik velem?
énis igy vagyok vele.énnekem mondjuk nem a barátja tetszett meg hanem ő...
olyat csináltam hogy ,próbáltam,hogy ő kezdeményezzen(beszélgetésben,köszönéskor..),és mikor nembirtunk beszélni vagy nemvolt téma akkor is próbáltam rá hagyatkozni és végülis bevált.... (mondjuk most roszba vagyok vele-haragszom rá- és ezért nemis beszélünk túl sokat..de multkor már rámirt-msn en- és probálta megtudni h mi van velem..szal érdeklődött irántam..)szeritem olyat csinálj hogy pl.mikor beszélgettek vagy társaságba vagytok akkor mással beszél..pl mikor bezsél hozzád..bólogatsz...és mikor szolnak hozzád akkor azzal a valakivel beszélsz aki hozzád szolt...:D érted xd?
Hasonló dolog törént velem is. :\
Ha nem baj nagy szavakban elmesélem :
- Mindketten boldogtalanok voltunk,csalodtunk a szerelemben és msnen elkezdtünk beszélgetni.
- Egy iskolába jártunk igy egyidö után már személyesen is.
- Aztán eljártunk kettesbe sétálgatni.Önkénytelenül is kinyiltam neki és ugy éreztem ö is nekem. ( amit azota nem nagyon tudom eldönteni,hogy tényleg vagy mégsem.:\ )
- Pár hétre rá iszonyatosan elkeztünk vonzodni egymáshoz.Msnen is már irtunk olyakat,hogy smárolnánk stb. és egymással álmodtunk amiket rendszeresen elmeséltünk egymásnak.
- Aztán megvolt az elsöcsok. ( elözö nap adot egy szájra puszit. )
- Szoval.ö kezdeményezett.a csk után még bele is pirult.*.*
- Majd jöttek az ujabb csókok.De nem jöttünk össze. Vagyis nilvánosan semmi képpen sem.De szinte minden délutánt együtt töltünk.Hétvégéken is és szünetekbe is.
- De egyknaprl a másikra teljesen elhidegült tölem...
Azota sem értem,és nem tudom,hogy is ugy érzett e mint én. énnagyonmgszerettem...;$
Szoval a pasik bonyolultak.:O:\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!