Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok szerintetek gáz ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok szerintetek gáz ha a csaj hív titeket randira?

Figyelt kérdés

A konkrét eset az h van egy srác aki nagyon tetszik, elméletileg én is bejövök neki, csak az a bökkenő h a nyáron majdnem összejöttem az egyik haverjával.. nah és attól félek h talán ezért sem merne kezdeményezni :/

Arra gondoltam h talán elhívnám a héten mondjuk korcsolyázni, vagy ez rossz ötelet? Szerintetek?

16/L

2010. okt. 31. 20:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

nem gáz csak fura :)

de nekem kifejezetten pozitiv csalodás lenne ha egy csaj elhivna randira :)

+ pont lenne mert ezek szerint van önbizalma:)

14/F

2010. okt. 31. 20:02
 2/7 Pofazoli válasza:
Ez szerintem nem rossz ötlet. És ha tényleg tetszel neki akkor majd a következő "randi"-ra ő fog hívni. Na de szerintem nem gáz ha egyszer elhívod, csak ne az legyen belőle hogy mindig te hívod mert az már rossz jel.
2010. okt. 31. 20:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Kezdeményezz, pozitívum neki is, neked is.
2010. okt. 31. 20:04
 4/7 anonim ***** válasza:

Gáz, gáz, gáz, gáz...az helyett, hogy ezen emésztitek magatokat, megmozdulhatnátok abba az irányba, amit jónak láttok.

Ha hívni akarod, hát hívd!

2010. okt. 31. 20:04
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem gáz, de legyen egyértelmű, hogy randira hívod.

Fősulin egyszer elhívott egy csaj "randizni". Én persze nem tudtam, hogy randiról van szó, hiszen abszolút iskolai ügy miatt hívott el találkozni. Én úgy is viselkedtem, ergo nem sok szexuális érdeklődést mutattam az irányába a "házi nyúlra nem lövünk" elv alapján. Aztán egy buliban tudtam meg - mikor kicsit többet ivott a kelleténél - hogy Ő tulajdonképp randira hívott és rosszul esett neki, hogy nem léptem semmit.

Szép lány volt, de nem az a típus aki elsőre levesz a lábamról. Ha tudtam volna, hogy érdeklődik irántam, lehet jobban érdekelt volna. 25/f

2010. okt. 31. 20:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Jó ötlet, csak mindenképpen úgy csináld, hogy ne éreztesd vele, hogy ez most randi lesz. Legyél kicsit közömbös, aztán ha belemegy, add át neki az irányítást.
2010. okt. 31. 21:49
 7/7 anonim ***** válasza:

20:04-nek van igaza. Ennyi a lényeg.

19/F

2010. nov. 1. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!