Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha társkeresőn egy fiú megadta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha társkeresőn egy fiú megadta a facebook elérhetőségét, akkor csak üzenetet írjak neki, vagy jelöljem is be?

Figyelt kérdés
Ott társkeresőn nem tudok vissza írni, mert nem vagyok regisztrálva. Írtam rá tegnap facebookon, de még nem reagált, lehet nem vette észre a kéretlen üzenetek között. Arra gondoltam bejelölöm, de nem tudom azt illik-e így idegenként.
2024. júl. 8. 18:50
 1/8 anonim ***** válasza:
66%
Tökmindegy mit csinalsz. Vagy bejön vagy nem.
2024. júl. 8. 18:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha bejössz neki és akar ismerkedni, akkor nem zavarja, ha nem akarna már, akkor meg jelöléssel vagy jelölés nélkül is mindegy...
2024. júl. 8. 19:04
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha megadta az elérhetőségét akkor számít rá, hogy talán írsz és figyeli.

Most vagy direkt nem válaszol, vagy ennyire tesz rá magasról. Valszeg ezer másik lánynak is megadta. Ne fuss utána.

2024. júl. 8. 20:12
 4/8 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy több hete írt rám társkeresőn, én meg csak most írtam rá facen.
2024. júl. 8. 20:24
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Lehet az a baj. Hétfő van, sok a meló. Jelöld be, majd ír :D

F

2024. júl. 8. 20:41
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Több hete? Lehet, már talált valakit.

Jelöld be. Max. nem fogadja el, de az is lehet, visszaír. AZ első esetben sem dől össze a világ.

2024. júl. 8. 20:48
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Még azóta is fenn van több társkeresőn is.
2024. júl. 8. 20:59
 8/8 anonim ***** válasza:

Amg nem jártok hivatalosan ez így is marad.....

Mért is tartozna valahová? mert facen is beszéltek?:D

2024. júl. 11. 12:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!