Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő ha azt mondja hogy maradjunk barátok akkor az végleges?
kb fél éve ismertem meg sokat segítettem neki és később elkezdtem fantáziálni róla hogy közelebb kerülhetnénk egymáshoz.
Beszélgettünk és rájött hogy tetszik nekem de ezt nem konkrétan mondtam meg neki hanem végsősoron ő kérdezett rá. Ő amúgy idősebb nálam és azért mondta hogy ez nem menne. Viszont azt mondta hogy valamikor felmehetnék hozzá. Amúgy egyedülálló, a fiával él együtt.
Szerintetek nagy hirtelen rá vágta hogy nem vagy tényleg nem lehet ebből semmi.
Azért se értem mert mi van ha felmegyek hozzá és ha ezek után egy rá izgult pillanatomban meg markolnám hátulról mit mondana? Kapnék egy pofont?
Tele vagyok kérdésekkel.
Miért nem mondta hogy hagyjuk ezt az egészet? Mert most kb én érzem úgy magam hogy megírom neki hogy akkor szerintem ez ennyi volt.
Volt valaki úgy hogy azt mondta neki a nő hogy maradjunk barátok és szex kapcsolat lett belőle?
33f
Nem is csoda hogy nem akar tőled semmit. Ki az a hülye aki "markolászik" es az neki a kezdeményezés, a nő befűzése csábítása, meg izzik a levegő?
Ennyire eq nulla talán még egy 20 éves sincs. Még egy 20 éves is jobban ért a nőkhöz.
De így akarná töcskölni is hogy neki csak egy milf akinek segitett es cserébe hátha lesz.pja es lehetne markolászni a s.ggét?
Nincs nő aki ilyennel belemenne barmibe is.
"Még az is előfordulhat hogy utcára kerül pár hónapon belül"
Sebaj, megerdemli.
"A fia 27 éves"
Gerontofil vagy, kerdezo????
40F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!