Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen vadásszemű futballisták a nők ideáljai manapság?
11
Nem. Tudod sokan nyitott szemmel járunk és látjuk, hogy az ilyen begyógyult szemű, kis homlokúakra nagy a kereslet, hiszen mindenik oldalán egy csini nő. Incelbe ilyent miért nem látsz? Ja merő véletlen biztos.
13
Való élet bammeg. Gimiben is ez van. Mindenhol ez van. Ugyanaz az egy típus arat a nőknél.
"igy kinéző férfiaknak, hogy látszik rajtuk, hogy adnak magukra."
Persze, a buta tökfejű sportolók (főleg fodbalisták) mind ilyenek.
Mert doktor úr, aki 48-72 órát ügyel neki szerinted mennyire van ereje magával foglalkozni? Vannak, akik inkább agyra gyúrnak, tudod...
Vagy bármelyik másik becsületes dolgozónak, aki ráadásul éjszakás?
Ezek a buta sportolók semmi mást nem csinálnak egész nap, minthogy edzenek és megmondják nekik percre pontosan, hogy mikor mit egyenek. Nem nagy kunszt. Napi 8 óra alvás is megvan nekik.
Ha semmi más dolgom nem lenne a hátralevő életemben, minthogy sportoljak meg edzek egész nap és egy komplett professzionális team lenne mögöttem, hogy mikor mit milyen formában egyek, én is így néznék ki. Sőt ,szerintem a lakosság döntő többsége így nézne ki. Csak tudod, prioritások. Meg van, aki agyra gyúr...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!