Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Valószínűleg semmibe vesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valószínűleg semmibe vesz ezek alapján? Picit hosszú.

Figyelt kérdés

Megismertem egy pasit társkeresőn.Az első pár nap tök jó fej volt. Mindketten csak laza kapcsolatot kerestünk amúgy. Ő Pesten él, én vidéken, van köztünk táv, bár nyilván áthidalható. Már az elején kijelentette, hogy ő nem tud (már nem is emlékszem mit hozott fel kifogásnak) hozzám lejönni (ja amúgy egyikünknek sincs kocsija, vonat lenne), menjek én fel Pestre. Majd a költségeket, amik ott adódnak ő állja. Aztán hát nyilván mivel laza kapcsolatot kerestünk, váltottunk pár félmeztelen -meztelen képet és nekem nagyon bejön, ha egy férfi mellkasa férfiasan szőrös. Neki az volt, mondtam is ,hogy tök szexinek tartom. Erre mondta, hogy hát ő le fogja gyantàztatni magát, és küldött is egy képet, hogy már csupasz. Hát nem tudom, nekem tényleg nagyon bejön ha valaki férfias és az igényes mellkas, has szőr szerintem jól tud állni egy férfin , rajta is jól állt, de ez a gyanta nem kellett volna. Na most azon gondolkodtam el, hogy elvárja, hogy én utazzak 200km-t a szex miatt, holott neki ugyanannyi lenne lejönni hozzám és még egyszerűbb is lenne, mert a franc tudja Pest melyik külkerületén lakik és így Pesten kellene szobát kivenni, ami megint csak pénz, nálam meg átszállás nélkül jöhetne és a lakásomban bármit lehetne csinálni. Plusz ha én mennék, neki csak úgy lenne jó, ha olyan 4 óra felé érnék oda délután, de este már jönnék is haza. Na most összegezve: utazzak marha sokat pár óráért, mert NEKI így lenne jó. Ő nem utazik hozzám, mert NEKI nem felel meg úgy. Elmondom mi tetszik egy pasin, erre ő változtat rajta, mert már meg lett iksz ideje beszélve hogy gyanta lesz és "nyilván" lemondani nem lehet. Szóval tök azt érzem,hogy egy dugásra kellenék, ami neki marha kényelmes lenne minden szempontból, ami nekem tetszik, vagy jó lenne, arra tojik magasról, írtam neki miket szeretek a szexben, előjátékban és ő kapásból párra írta, hogy ő azt nem szereti, nem csinálja, nem nem nem. De olyan dolgokat meg én "biztos szeretnék" a pillanat hevében, amikről határozottan elmondtam, hogy nem szeretem csinálni.

Szóval ha nekem egy pasi azt mondaná, akinek szexelni akarok még tök szimpi, hogy neki az jön be, ha mondjuk nem borotvàlom magam le alul vagy csak egy csíkot hagyok, akkor nyilván úgy csinálnám, mert neki az tetszik és hát tetszeni szeretnék neki. Erre ő konkrétan leszarja, nekem mi jön be.

Szerintem ilyen lenne a szexben is amúgy. Egyre jobban ezt érzem. Már nincs is nagyon kedvem vele találkozni, mert kiábrándító, hogy lényegében csak magát nézi, aztán még nem is találkoztunk.

Szerintetek jól gondolom, hogy ebből hiába is mondja, hogy nem, de csak egy összecsapott numera lenne és mennék a levesbe? Mert nekem ez az érzésem.

2024. júl. 3. 05:01
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:

TUTI NEM UTAZNÉK 4ht pasiért... laza kapcsolatért.

Old meg helyi erővel.

És nőért sem utaznék 4hrt.

2024. júl. 3. 14:18
 42/49 anonim ***** válasza:
hányévesek vagytok?
2024. júl. 3. 14:19
 43/49 A kérdező kommentje:
42. Az lényegtelen.
2024. júl. 3. 14:21
 44/49 anonim ***** válasza:
64%

Csak eléggé 2 szűz kamasz jutott eszembe.

Mert felnőttek ennél meggondoltabbak

eleve idő

miért is kellene Bpn szobát kivenni? Csávó a feleségétől nem tud fogadni?

2024. júl. 3. 14:23
 45/49 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem a kérdező 18 sincs🤡
2024. júl. 3. 15:09
 46/49 anonim ***** válasza:
27%

Értetlen vagyok? Én? LOL, kérdező nem hülyített, megmondta a frankót, hogy nem megy hozzád, a a házadba dugni. Teljesen mindegy mi az oka rá. Letette a képzeletbeli asztalra amit gondolt, akart. Beleegyeztél, hogy csak szexelni fogtok, hogy te mész hozzá kefélni. Majd meggondoltad magad mert fárasztó annyi órát utazni, pénzbe kerül és most jó rá fogni minthogy felesége/párja van. De ha nem zavart volna el a fenébe mentél volna úgyis kufircolni hozzá. Akkor nem bizgatott volna, akkor meg pláne ha ő utazott volna hozzád. 🤡

Írtuk többen, hogy keresgélj más pasast szexre ha egyszer szexelni akarsz, de legyen közelebb és legyen hajlandó a pinádért utazni ha szerinted a férfi dolga. 🤡

Hihetetlen, hogy tiszteletet vártál el tőle amikor őszinte volt hozzád csak te nem hitted el, hogy rajtad kívül létezik élete és nem vagy neki a világegyetem hiába szeretted volna. 🤡

2024. júl. 3. 15:16
 47/49 A kérdező kommentje:
Már van másik. Közel hozzám. Csà.
2024. júl. 3. 19:53
 48/49 anonim ***** válasza:
A kérdező menekül és hazugságokkal zárja le a témát
2024. júl. 4. 11:55
 49/49 anonim ***** válasza:
Meg törölteti a neki nem tetsző válaszokat🤣
2024. júl. 4. 14:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!