Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti összejönnétek egy olyan fiúval akinek korábban férfival volt kapcsolata?

Figyelt kérdés
2024. jún. 25. 07:14
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
31%
Össze
2024. jún. 25. 09:24
 12/25 anonim ***** válasza:
52%
Persze, nálam nem kizáró ok, ha biszex. Sőt.
2024. jún. 25. 10:15
 13/25 anonim ***** válasza:
41%

Sok nő,lány nem is sejti, sőt álmában sem gondolná, hogy a pasijának nemhogy volt de van kapcsolata másik pasival.

Egyre több ilyen van, lenne sivalkodás, ha kiderülne.És bizony, minden korosztályban !

2024. jún. 25. 10:23
 14/25 anonim ***** válasza:
49%

Nem tudom, egymillió dologtól függ. Pusztán ez nem lenne kizáró ok.

(Senkitől nem kérek privátot.)

2024. jún. 25. 10:29
 15/25 anonim ***** válasza:
77%
Nem ezen múlna. Ha minden elvárásnak megfelel és egyedülálló vagyok akkor semmi akadálya.
2024. jún. 25. 11:09
 16/25 anonim ***** válasza:
18%
13 sok pasi agyon is verné azt aki s.gbbe akarná d.gni.
2024. jún. 25. 11:22
 17/25 anonim ***** válasza:
33%

16

Annyira sötét vagy... Az megvan, hogy a homoszexuális kapcsolatban van egy passzív és egy aktív fél?

AgYoN iS vErnÉ aKI sEggBe aKarNá DugNi...

Tudod, kétféle szerel van ebben a helyzetben, de nyilván idáig nem terjednek az ismereteid.

2024. jún. 25. 11:38
 18/25 anonim ***** válasza:
70%

Össze. Az hogy biszex egy férfi nem igazán befolyásolná a vele való kapcsolatomat, ennél fogva nem kizáró ok. Kíváncsiságból lehet megkérdezném mondjuk hogy milyen volt férfival lenni számára, de ezt is nyílván csak kellő bizalom után.

Eléggé elfogadó vagyok ilyen téren, számomra nem lesz ettől valaki kevésbé férfi, az nem itt kezdődik nálam. Nem ítélkezek akkor sem ha mondjuk valakit férfiként, heteroszexuális kapcsolatban érdekel mondjuk az anális szex. Mármint kapni.

De ez mondjuk csak én vagyok, szerintem a nők nagyon nagy része ezt egyáltalán nem fogadja el. Ez meg ízlések és pofonok, nem fogok senki életébe vagy ágyába belemászni, közöm sincs hozzá.

2024. jún. 25. 12:25
 19/25 anonim ***** válasza:
41%
Nem vagyok ennyire nyitott. És baromi rosszul esne, ha egy pasiért cserélne le :D
2024. jún. 25. 12:44
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem valószínű.
2024. jún. 25. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!