Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire red flag ha elhívtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire red flag ha elhívtam egy lányt nyaralni velem, és egyből fél milliós szállásokat nézeget?

Figyelt kérdés

7 napra mennénk, de egyből 570 ezer forintos villát nézett ki (amit persze én fizetek)

nem probléma kifizetni, de úgy érzem lehetne sokkal szerényebb is...

huszonévesek vagyunk

a cél: Törökország, Bodrum

2024. jún. 20. 11:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Előző, inkább 2-3 milliótól...
2024. jún. 20. 12:20
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerényebb? Ennél? Szerintem eleve tök rendes tőle, hogy nem szállodában gondolkodott, mert azokat már ilyenkor foglalni....na, az lenne csak a horror ár!

Vagy Neked mi lett volna az elfogadható? 8 ágyas hostel vendégmunkásokkal? Sátor? Akkor miért nem közölted vele a kereteket? Voltál te már valaha nyaralni, amit magadnak szerveztél és fizettél? Ennyi pénz egy hétre egy nyaralóhelyen, villában, júniusban foglalva ajándék!

2024. jún. 20. 12:23
 13/20 anonim ***** válasza:
45%
A dzsuvás Törökország ilyen drága?
2024. jún. 20. 12:23
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Megnéztem a Booking-on. Ez még az olcsóbbak közül való az adott helyre.
2024. jún. 20. 14:12
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem inkább te vagy a red flag, hogy nagyzolni akarsz előtt azzal, hogy TE majd elviszed nyaralni, aztán majdhogynem aranyásónak titulálod, hogy nem valami hostel kertjében lévő sátor árszínvonalon talált szállást hozzá...Vitted volna inkább fagyizni azzal, hogy kelyhet kérjen (akkor nem kér 3 helyett véletlenül 4 gombócot), és akkor biztosan fel sem merül ilyen.

Egyébként ha nekem a fülembe jutna, hogy nekem játszod a nagyvonalú grál lovagot, majd a neten akarsz önigazolást arról, hogy pofátlanul kiforgatlak a vagyonodból, mert szerényebb helyett illett volna találnom, akkor részemről mehetnél marok marcsával nyaralni, az fix....

2024. jún. 20. 14:32
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez 47.500/fő/éj ha 6 éjszakára mentek.

Szezonban ez egyáltalán nem olyan egetverő összeg, ha olyan "luxus" igények vannak, hogy legyen saját fürdőszoba a szobához és ne 8 vadidegennel kelljen egy szobába aludni.

Ilyen áron Magyarországon is bőven vannak nem csúcskategóriás szállások szezonban, frekventáltabb fürdőhelyeken.

2024. jún. 20. 15:24
 17/20 anonim ***** válasza:
92%
Most az a baj, hogy középkategóriás helyeket nézeget?
2024. jún. 20. 15:42
 18/20 anonim ***** válasza:
Kamu
2024. jún. 20. 19:18
 19/20 anonim ***** válasza:

Nekem az lenne, ha ilyen esetben nem együtt kezdenénk el szállást keresni (hacsak nem hagyja egyáltalán rám). Ha csak az összeget nézzük, akkor azért meg kellene nézni, hogy mennyi ott átlagosan a szállás és olcsóbban milyen van.

Mi pl. a párommal Rómába mentünk idén... és 5 napra 200e-t azért megérezte a tárcánk, de ami ennél olcsóbb volt, az vagy nagyon távol volt a belvárostól, vagy nagyon lepra volt (néztünk képeket, kb. mint a börtön, egyszemélyes ágyak vasrácson vmi nem is igényesen kinéző matraccal, berendezetlen szoba, közös klotyó másokkal).

2024. jún. 23. 13:13
 20/20 anonim ***** válasza:
12%

Véletlenül Barbi a keresztneve?

Volt egy barátnőm nemrég aki ugyanilyen volt.

2024. júl. 2. 05:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!