Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire red flag ha elhívtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire red flag ha elhívtam egy lányt nyaralni velem, és egyből fél milliós szállásokat nézeget?

Figyelt kérdés

7 napra mennénk, de egyből 570 ezer forintos villát nézett ki (amit persze én fizetek)

nem probléma kifizetni, de úgy érzem lehetne sokkal szerényebb is...

huszonévesek vagyunk

a cél: Törökország, Bodrum

2024. jún. 20. 11:47
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
De nem kérdezte meg a keretet? Vagy ráhahytad? Ez lényeges kérdés szerintem.
2024. jún. 20. 11:52
 2/20 A kérdező kommentje:
nem kérdezett keretet, csak mondta hogy nézelődött és ezt találta
2024. jún. 20. 11:53
 3/20 anonim ***** válasza:
96%

Én most kíváncsiságból rákerestem a bookingom Bodrumra. Tudod, hogy ennyibe kerülnek 2 főre a szállodák?

Vagy te mennyire számítottál?

2024. jún. 20. 11:57
 4/20 anonim ***** válasza:
81%
Egyszerű, mivel te hívtad el őt és nem fordítva, te foglalj szállást…. Meg úgy tűnik nem régóta ismered, nem tudom mennyire akarod vele komolyan, de nekem pl. Nem lenne képem ilyen szállást mutogatni egy olyannak, akit nem is ismerek úgy igazán, akkor sem, ha tudom hogy megteheti. Szerintem pofátlanság.
2024. jún. 20. 11:58
 5/20 anonim ***** válasza:
87%
Ki ez a lány?
2024. jún. 20. 12:07
 6/20 anonim ***** válasza:
92%
Ez megint az a tipik égessük a nőket kérdés. Ember, 2 főre 5 napra ez bőven szerény árkategória.
2024. jún. 20. 12:08
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Nézőpont kérdése.

570 ezer Ft egy villáért 7 napra a nyaralós szezon kellős közepén igen kedvező ár, kivéve, ha te valami pottyantós apartmanban gondolkodtál a préri közepén, a halál f-ától még 2 km-re.

Ha elhívsz valakit nyaralni, és ezek szerint te fizeted, akkor ne add ki a kezedből a gyeplőt. Ha ócskát talált volna, az lett volna a baj, hogy putrira menne ott senyvedni egy hetet, ha meg neked túl drágát, akkor meg ez van belőle. Kész tények elé állítva invitáld, ne vele kerestesd, vagy nézzetek együtt szállást, egyeztetve az igényeiteket.

2024. jún. 20. 12:10
 8/20 anonim ***** válasza:
94%

"úgy érzem lehetne sokkal szerényebb is..."

Nem mondtál előre keretet, de még módosíthatsz.

2024. jún. 20. 12:11
 9/20 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem ebből a kérdésből egy szó se igaz. Tipikus nőket gyalázó kérdés, hogy milyen pénzéhesek, milyen nagyra vágynak.. Mindennap van több ilyen kérdés, ma épp egy nyaralós sztori.

Ugyan az a megfogalmazásmód általában ezeknél.

2024. jún. 20. 12:15
 10/20 anonim ***** válasza:
97%
Hogyne, lehetne szerényebb. Mehetnétek koedukált hosztelbe, 7 éjszakára 320 ezerért... Bakker, a villák millió fölött indulnak, szóval bocs, de nem szállok be a nőgyalázásba.
2024. jún. 20. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!