Ajánlanátok bababarát szállásokat, kb 1 éves gyerekkel a nyárra?
Most nyáron mennénk először kikapcsolódni, akkor lesz 1 éves.
Az alvás kérdés foglalkoztat a legjobban, ilyenkor adnak kiságyat, vagy hogy néz ki a gyakorlatban?
A leginkabb Nyugat-Dunántúl, vagy Balaton lenne jobb, ahol tudnánk kirándulni és sétálni,vannak programok.
Szívesen vennék tapasztalatokat.
Mi a Kolpingot tervezzük idénre, szimpatikus a sok gyerekprogram és hogy van felügyelet is, habár nem tudom igénybe tudjuk-e venni/ ott tudom-e hagyni. Ő már nyáron majdnem 2 lesz.
Bababarát szállások oldalt is követem, de eddig ez volta legszimpatikusabb kicsiknek.
Balatonon a Danubius hotelek jók szoktak lenni. Mi a balatonfürediben voltunk 11 hónapos gyerekkel anno, abszolút élveztük mindannyian, de a déli parton is van egy, nem tudom hol, arról is jókat olvastam. 16 hónapos korában pedig az Oxigén hotelben voltunk Noszvajon, na az még egy szuper élmény volt így is, és ott is azért van bőven mit csinálni.
Amúgy eddig bárhol jártunk a gyerekekkel, külföldön is és belföldön is, mindenütt tudtak adni kiságyat, még ha nem is azzal hirdette magát a szállás, hogy bababarát, csak egy egyszerű apartman mondjuk. Szóval bátran nézegesd a booking.com oldalt, biztosan lesz az elképzeléseiteknek megfelelő szállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!