Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miert nem erzek iranta semmit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem erzek iranta semmit?

Figyelt kérdés
Eloszor egy buliban talalkoztam a lannyal ott meg ugy hogy bejott kulsore, talan azert is, mert be voltam rugva. O nagyon ram van akadva, talalkoztunk utana 1x elvoltunk, de rajta tenyleg latszik hogy oda van ertem. Aztan most tegnap 3.ra is talalkoztunk, de en meg csak azt se mondhatnam, hogy nagyon elveztem a talalkozot, inkabb vartam, hogy vege legyen. Es az a baj, hogy kulsore sem tetszik mar annyira, mint eloszor. Pedig amugy mindenki szep lanynak tartja ot, de valahogy semmi. Eddig akar hany lannyal randiztam, mindig volt valami kis szikra, valami kis vonzodas barmi, pedig nala rondabb lanyokkal is randiztam. De vele valahogy semmi, teljesen kozombos. O meg teljesen ram van akadva. Mit csinaljak? Varjak, hatha kesobb lesz valami erzesem iranta? Vagy annak mar ki kellett volna alakulnia?
2024. jún. 20. 11:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, szerintem nem csak a külső a lényeg. Nem fogott meg. Hagyd!
2024. jún. 20. 11:31
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem beszélj vele mindenképp, légy vele egyenes.

F

2024. jún. 20. 11:36
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Pattintsd le hiába vársz az érzésre nem fog előbukanni.
2024. jún. 20. 12:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Ennek annyi.
2024. jún. 20. 13:09
 5/7 anonim ***** válasza:
63%
Neked nem kellene még ismerkedned.
2024. jún. 20. 13:39
 6/7 A kérdező kommentje:
Hat nyilvan a kulso fog meg eloszor, most hogyan szeressek bele valakibe a belso alapjan ha még nem ismerem. De sajnos az sem gyozott meg. Pedig direkt, nem moziba vagy baemi ilyesmi mentunk, hanem csak beszelgetni ismerkededni, hogy jobban megismerjuk a masikat. O nagyon lelkes en meg nagyon nem sajnos.
2024. jún. 20. 13:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Jaj, kérdező! Nagyon sokszor megesik az életben, hogy nem kerülünk egy hullámhosszra. Ez nem baj. Majd biztos lesz olyan, akivel kölcsönösen lelkesek lesztek. :)
2024. jún. 20. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!