Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen érzés volt, amikor egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés volt, amikor egy pasi 2 hónap alatt ötször is ágyba visz, majd lelép és nem mondja meg hogy miért volt pofája kihasználni ötször is egy nőt?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy hülye voltam, amire rátett 18 év korkülönbség így orromnál fogva tudott vezetni. Azonban fél éve sem mondja meg többszöri kérésemre sem miért tette velem. Előtte egy komoly kapcsolatom volt. Kavarognak az érzések, nem tudom feldolgozni. Aki volt már hasonló szituban, mit érzett utána, mi a normális. Kérlek ne bántsatok, már gyűlölöm a testem, lelkem.

2024. jún. 17. 07:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
71%
Mondjuk edényt is jó ha kovácsolsz, mert hihetetlenül drágák az öntöttvas edények, de ha *erényt kovácsolsz az mégjobb lenne. :)
2024. jún. 17. 09:35
 12/18 anonim ***** válasza:
68%

Csak azt lehet orránnál fogva vezetni aki vevő rá. 18 évvel idősebb férfival szexeltél 5x. 18 éves legalább vagy? Mondjuk 18 évesen is kéne lenni eszednek. Tudni illene, hogy jóval idősebb férfi több mint valószínű nem gondolja veled komolyan és ha puffansz is legalább nem annyira mint így naivan álltál hozzá.

Gondolom nem is jártatok, randiztatok vagy még azt se és te mégis 5x szexeltél vele.

Ne haragudj, de ez a te hibád.

Más lány/nő meggondolja mit csinál.

Remélhetőleg majd máskor te is átgondolod, hogy kit engedsz magadhoz közel...

2024. jún. 17. 09:40
 13/18 anonim ***** válasza:
33%

Nehogy már a nő legyen a hibás. 18 évvel idősebb palák tatában legyen tartás hogy nem kezd ki, nem csapja a szelet. Ha meg igen akkor ne szédítse, hiszen azt feltelezte a kérdező, hogy komolyak a szándékai. Mert vannak ilyen nagy korkulonbseggel is igazi kapcsolatok. Honnan tudta volna a lány hogy ennyi lesz az egész?

Szerintem örülj hogy megszabadultál. Hidd el hamar impotens lesz. Te pedig még mindig fiatal nő leszel. Jobbat érdemelsz.

2024. jún. 17. 09:49
 14/18 anonim ***** válasza:
54%
Megvuduzott a farkával, te meg bedőltél neki. Máskor óvatosabb leszel.
2024. jún. 17. 10:12
 15/18 anonim ***** válasza:
66%
Vigyázz mert itt a válaszoloknak rosszul esik a tény hogy kivénhednek a férfiak és impotensek lesznek. Ráncos fejjel. Úgy hogy téged fognak hibáztatni. Ki mást? Mindig a nőt.
2024. jún. 17. 10:17
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom nagyon, ami történt veled, de nincs miért utálni magad, tested-lelked, ahogy írtad.

Neki ennyi kellett belőled, hogy lefektessen és továbbálljon. Sajnos ez benne van a pakliban - van, aki hajlandó csak ezért a csillagokat is az égről. Később talán jobb eséllyel szűröd ki az ilyeneket, de 100%-ra kb soha.

Amúgy meg hagyd békén, ne zaklasd, ne akarj magyarázatot, méltóság kislány! Mondja meg, hogy kívánatos voltál, megdugtalak párszor és utána új hús után néztem? Tényleg szeretnéd ezt hallani?

Lépj tovább. Nincs ezen mit keseregni. Tapasztalatnak jó volt.

2024. jún. 17. 11:29
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Örülj hogy megszabadultál az öregembertől.
2024. jún. 17. 11:33
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem mondom neked azt, hogy ezzel mindenki legalább egyszer szembesül, mert nem. Viszont elég sokan.

Akkor is fàjna, ha fiatal volna, téged valójában az bànt, hogy tudott bànni a szavakkal, így sikerült elbűvölnie és te felültél erre az illúzió-vonatra.

Azt tanácsolom, próbáld meg élni a kis életedet tovább, mert jönni fog hozzád való még, de ahhoz neked is sokat kell tanulnod, fejlődnöd.

Üdv.: Valaki, akinek élete nagy és viszonzatlan szerelme egy tizenhét évvel idősebb illető volt, aki otthagyta a pàcban..

de az élet azért ment tovább.

2024. jún. 17. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!