Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyha valakivel 2 hónap alatt sem jön össze az első randi,akkor azt hagyni kell inkább?
Figyelt kérdés
Két hónappal ezelőtt megismerkedtem egy lánnyal a neten.
Kb 20 kmre élünk egymástól,idáig sokat beszélgettünk de sosem jött össze a randi mert mindig volt valami.
Ha két hónap alatt sem jön össze a randi akkor inkább elengedjem ezt a lányt?
2022. szept. 5. 10:43
1/7 anonim válasza:
2 hónap?
2 hét! Ha 2 hét után sem akar találkozni, akkor nem is fog.
2/7 anonim válasza:
Engedd el. Aki igazán párt keres, és téged szimpatikusnak tart, az már bőven szakított volna időt a találkozásra.
3/7 anonim válasza:
Vannak ilyen nagyon félénk lányok, de nekem is az a tapasztalatom, hogyha 1 hónapon belül nem jön el, akkor nem is fog soha.
Persze ha normális helyre és időben hívtad és nem mondjuk vasárnap éjfélkor a temetőbe kecskét áldozni.
4/7 A kérdező kommentje:
Múlt héten kedden írtam rá hogy lenne e kedve találkozni hét második felében,erre fel vasárnap késő este írt,hogy egész hétvégén egy másik városban volt
2022. szept. 5. 11:11
5/7 anonim válasza:
3 hónapig ismerkedtem egy lánnyal , aki nehezen de beadta a derekát , kiderült hogy nem egymást keressük
Chatelni családtaggal is lehet
Nekem is "dobnom" kellett volna 1 hónap múlva , mert csak illúziókat kergettem
6/7 anonim válasza:
2 hetet se vártam volna senkire, hacsak nem épp nyaral. Komolytalan.
7/7 anonim válasza:
Marmint mit akarsz ezen hagyni? Semmi sincs koztetek :)) ez meg tavkapcsolatnak is keves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!