Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Helyes nő miért van évekig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyes nő miért van évekig egy társkereső oldalon, ahol napi 10-30 férfi akar vele ismerkedni ?

Figyelt kérdés
jún. 16. 19:03
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

"Ennyire nyomorult senkik írnak rá és nem talál egy értelmeset sem."

Szemembe mondaná akár káromkodva is, hogy nyomi senki vagyok, rá se nézzek mert az is irritálja ha rápillantok, olyan ronda vagyok, jót nevetnék rajta.

jún. 17. 14:16
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
10-es mert őt valószínűleg elutasította. Ezt a magas randiszámot se tudni honnan vette. Vagdalkozik, mert valaki kikosarazta. Sértett ego, semmi több.
jún. 17. 18:09
 13/18 acelsziv ***** válasza:
100%
11: Itt nem feltétlenül külsőről van szó. Beszélgettem pár nővel ilyen oldalakon és elmondták, hogy elképesztő mennyiségű sekélyes alpári tuskó van fenn. Egyből vulgaritással nyitnak, meg hogy hogy b@sznának meg, a profilképük egy p ö cs stb. 1000 ilyenre jut egy értelmes.
jún. 17. 20:58
 14/18 A kérdező kommentje:
AZ értelmes meg ronda.
jún. 18. 14:08
 15/18 anonim ***** válasza:
79%
Remélem nem magadra érted, mert hozzáállásod alapján nem illik rád a jelző, kedves kérdező.
jún. 18. 18:38
 16/18 A kérdező kommentje:

"Ennyire nyomorult senkik írnak rá és nem talál egy értelmeset sem."

"Nem mindegy neked? Ő így él, ha neki igy jó....teneked miért fáj?"

"Sértett ego, semmi több."

Azért mert nem tetszek valakinek, hülyének tart satöbbi, azért nem fogok lebaszós levelet küldeni. Bánja a rosseb ki, mit csinál. Keresek mást, pukkad a franc, csak elmélkedtem mi állhat a háttérben.

jún. 18. 19:50
 17/18 anonim ***** válasza:
79%
Az is lehet, hogy kamuprofil, hogy pörögjön a reklámbevétel az oldalon.
jún. 19. 07:59
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Egó növelés az egekig és szép nyalifali üzenetek olvasása céljából. Esetleg még Instagram követőgyűjtés vagy OnlyFans oldal reklámozás céljából, pont nem a lényeg miatt ami ismerkedést vagy randit jelent.
jún. 19. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!