Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tanácsolnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tanácsolnátok?

Figyelt kérdés

Egy nagyon félénk fiúval fogok randizni. Legalábbis elmondása szerint az, nem is igazán van sikere így a lányoknál. De nekem így képeken megtetszett és adok egy esélyt neki.

Mivel tudnám oldani a hangulatot?

Alapból nekem nincs bajom a kommunikációval, de olyan még nem volt, hogy csak nekem kellett vinni a dolgokat.

2024. jún. 14. 10:00
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
Ha van hozzá türelmed akkor megvárod míg felenged melletted.
2024. jún. 14. 10:01
 2/8 gergelice16 ***** válasza:
100%

Első randimon én is nagyon feszült voltam, de idővel kezdtem felengedni, és kezdtem jól érezni magam. Erre mondta a lány, hogy nyugodjak meg, semmi baj, ettől újra ideges lettem, és kb. 2x annyi idő kellett, hogy újra rendbe jöjjek :D

Tehát #1 kommentjét annyival egészíteném ki, hogy ne mutasd ki neki, hogy látod rajta, hogy ideges, hanem csak várd meg, hogy nyitottabb legyen.

2024. jún. 14. 10:07
 3/8 A kérdező kommentje:
2# Értem. De akkor mit csináljak? Beszéljek csak én? Nem lesz az neki kellemetlen? 😅
2024. jún. 14. 10:11
 4/8 gergelice16 ***** válasza:
100%
Igen, mesélj magadról, pl. hogy miket szeretsz, vagy amit gondolsz, és ha azt látod rajta, hogy kicsit lazább, akkor kérdezhetsz is. Ha nem csak egyszavas válaszokat ad, onnantól kezdve lehet vele normálisan beszélgetni. Én így gondolom, de erősítsenek meg a többiek is.
2024. jún. 14. 10:16
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
#4 Nem biztos, hogy jó az, ha túl sokat beszél magáról. Inkább kellene találni egy témát, ami mindkettőjüket érdekli. Legyen az hobbi, sport, film stb. És arról beszélni, illetve kérdéseket tenni fel neki. Mert számomra, ha valaki túl sokat beszél magáról, akkor az jön le, hogy egoista.
2024. jún. 14. 11:38
 6/8 gergelice16 ***** válasza:
#5 Lehet igazad van, ha túl sokat beszél csak az egyik fél, az nem jó, de közben meg az sem jó, ha próbálja rákényszeríteni a beszédet, amíg ő még nem áll rá készen. Nem tudom... Lehet ezt csak a konkrét helyzetben lehet felmérni.
2024. jún. 14. 12:00
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen vagyok....Szívből örülök, hogy a hozzám hasonló fiúknak is adtok esélyt! <3 Sok boldogságot nektek! F
2024. jún. 14. 15:58
 8/8 A kérdező kommentje:
7-es, a te időd is eljön majd biztos. :) Bár ez most nem komoly kapcsolatnak készül.
2024. jún. 14. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!