Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek írjak neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek írjak neki?

Figyelt kérdés
Tegnap beugrottam egy hozzám közeli gyógyszertárba és a kiszolgáló hölgy nagyon kedves volt és szimpatikus, meg persze csinos is. Én többször mosolyogtam rá, ami viszonzásra talált, meg persze az egyik gyógyszer miatt is mosolyogtunk. A lényeg, hogy otthon megtaláltam facebookon (igen igen le kéne szoknom az interpol-ozásról), egész könnyen, pedig nem tudtam a nevét. A kérdésem, hogy szerintetek írjak egy nagyon rövid, nagyon frappáns, nem tolakodó üzenetet neki, amiben kifejezem, hogy szívesen meginnék vele egy kávét? Nem tudtam eldönteni, hogy házas-e, mert a nők sokszor hordanak úgy gyűrűt azon a bizonyos ujjukon, miközben nem is azok. Bár ha házas lenne, engem az sem zavarna, na mindegy... De a lényeg: Szerintetek írjak neki? Patikában személyesen, amikor mások is vannak ott, szerintem az nem megfelelő.
2024. jún. 14. 09:16
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Így van, tökéletesen jól mondod. Én is ugyanezeket a gondolatokat osztom.

Végül írtam neki, egy nagyon frappáns, nagyon normális, kedves üzenetet. A többi rajta áll. Kíváncsi leszek lesz-e valami..

2024. jún. 14. 10:22
 22/24 anonim ***** válasza:
19# Én sosem agyalok ilyesmin. Normális lányt kell kifogni.
2024. jún. 14. 10:23
 23/24 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem jól tetted, hogy írtál! A többi tényleg rajta áll, de te legalább léptél, tettél azért, hogy ha ő is szeretné, legyen valami, ugyanakkor nem hoztad annyira kínos helyzetbe sem, hogy ott, munka közben, esetleg mások előtt...

Bárhogy is alakuljon ez a történet vele, én a legjobbakat kívánom neked a továbbiakban! Úgy örülök, hogy van még férfi, aki nem teljesen passzív és töketlen! Nekem annyira elegem van már abból, hogy mindenki csak néz, néééz, max. egy kis mosoly, és itt megáll a történet, nem alakul semmi. Van 3 férfi, az egyikkel 2 éve, a másikkal 1, a harmadikkal kb. 1 hónapja csak nézzük egymást. Ennyit kellene tenniük, nem többet, mint neked, és ha mást nem is, legalább szexelnénk egy jót. De nem, mert nincs elég tökük hozzá... Vagy biztos nem akarnak, csak akkor mi a francot nézegetnek, különösen az első 2 már ennyi ideje. A "2 évessel" jövő héten találkozunk utoljára, utána soha többé az életben, mert ennyire nem volt képes. :(

2024. jún. 14. 11:01
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Majd írd meg kérdező, hogy mit válaszolt.
2024. jún. 14. 11:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!