Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek írjak neki?
Így van, tökéletesen jól mondod. Én is ugyanezeket a gondolatokat osztom.
Végül írtam neki, egy nagyon frappáns, nagyon normális, kedves üzenetet. A többi rajta áll. Kíváncsi leszek lesz-e valami..
Szerintem jól tetted, hogy írtál! A többi tényleg rajta áll, de te legalább léptél, tettél azért, hogy ha ő is szeretné, legyen valami, ugyanakkor nem hoztad annyira kínos helyzetbe sem, hogy ott, munka közben, esetleg mások előtt...
Bárhogy is alakuljon ez a történet vele, én a legjobbakat kívánom neked a továbbiakban! Úgy örülök, hogy van még férfi, aki nem teljesen passzív és töketlen! Nekem annyira elegem van már abból, hogy mindenki csak néz, néééz, max. egy kis mosoly, és itt megáll a történet, nem alakul semmi. Van 3 férfi, az egyikkel 2 éve, a másikkal 1, a harmadikkal kb. 1 hónapja csak nézzük egymást. Ennyit kellene tenniük, nem többet, mint neked, és ha mást nem is, legalább szexelnénk egy jót. De nem, mert nincs elég tökük hozzá... Vagy biztos nem akarnak, csak akkor mi a francot nézegetnek, különösen az első 2 már ennyi ideje. A "2 évessel" jövő héten találkozunk utoljára, utána soha többé az életben, mert ennyire nem volt képes. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!