Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek írjak neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek írjak neki?

Figyelt kérdés
Tegnap beugrottam egy hozzám közeli gyógyszertárba és a kiszolgáló hölgy nagyon kedves volt és szimpatikus, meg persze csinos is. Én többször mosolyogtam rá, ami viszonzásra talált, meg persze az egyik gyógyszer miatt is mosolyogtunk. A lényeg, hogy otthon megtaláltam facebookon (igen igen le kéne szoknom az interpol-ozásról), egész könnyen, pedig nem tudtam a nevét. A kérdésem, hogy szerintetek írjak egy nagyon rövid, nagyon frappáns, nem tolakodó üzenetet neki, amiben kifejezem, hogy szívesen meginnék vele egy kávét? Nem tudtam eldönteni, hogy házas-e, mert a nők sokszor hordanak úgy gyűrűt azon a bizonyos ujjukon, miközben nem is azok. Bár ha házas lenne, engem az sem zavarna, na mindegy... De a lényeg: Szerintetek írjak neki? Patikában személyesen, amikor mások is vannak ott, szerintem az nem megfelelő.
2024. jún. 14. 09:16
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
Ő szerintem olyan 40-45 év körül lehet, én 31 éves vagyok.
2024. jún. 14. 09:19
 2/24 gergelice16 ***** válasza:
72%

Ha házasságtörésre akarsz rávenni egy nőt, akkor gyorsan gondolkodj el az életeden, mielőtt a saját önzésed más életeket is tönkretesz.

Egyébként ha nem lenne házas, szerintem jobb élőben randira hívni a hölgyeket, ha van rá lehetőség. Ezt most csak általánosan mondam, rád az vonatkozik, hogy mielőtt másokra erőltetnéd magad, előbb magadnál tegyél rendet!

2024. jún. 14. 09:25
 3/24 A kérdező kommentje:

1. nem mondtam hogy biztos házas

2. nem kötelező semmi, megírhatja azt is, hogy "bocsánat, de nem"

3. nem ismersz, így nem igazán értem milyen rendrakásról beszélsz

2024. jún. 14. 09:28
 4/24 gergelice16 ***** válasza:
61%

"Bár ha házas lenne, engem az sem zavarna, na mindegy..."

Ez a mondat sok mindent elárul... Ha ezt tényleg komolyan gondolod, akkor sürgősen pszichológusra van szükséged, mert az önzőségeden keresztül látod a világot.

2024. jún. 14. 09:30
 5/24 A kérdező kommentje:
A megcsaláshoz két ember kell. Az hogy nekem mindegy hogy ő független vagy sem, az pedig az én dolgom. Inkább menj te oda, csak ne gyere ki a rendelőből apu.
2024. jún. 14. 09:32
 6/24 gergelice16 ***** válasza:
33%
Értem én, hogy egy normális ember nem kezdene veled, csak a kevésbé intelligens embereket is sajnálom, hogy általad még nehezebb lesz az életük. De igazad van, nem az én dolgom, csak veled ellentétben bennem még van egy kis rokonszenv mások iránt, és jót akarok nekik. De úgy tűnik, hogy te már annyira mélyen vagy, hogy meg sem érted, hogy miről beszélek. Sajnállak téged, remélem egyszer felnőssz, és megtanulod mások szemével is látni a világot, magadat.
2024. jún. 14. 09:39
 7/24 A kérdező kommentje:
Jelentettelek, hogy máshol rontsd a levegőt.
2024. jún. 14. 09:41
 8/24 anonim ***** válasza:
Hivd el ott,vagy várd meg míg végez
2024. jún. 14. 09:43
 9/24 gergelice16 ***** válasza:
56%

Csak nyugodtan jelents :D

Elolvassák a kommentemet, és egyet fognak velem érteni.

2024. jún. 14. 09:44
 10/24 A kérdező kommentje:

És ha egyet értenek akkor mivan?

Tudod az a baj az ilyenekkel mint te is, hogy unalmas az életük, mert minden szabályt betartanak. De nem etetem a troll-t. :)

2024. jún. 14. 09:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!