Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek írjak neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek írjak neki?

Figyelt kérdés
Tegnap beugrottam egy hozzám közeli gyógyszertárba és a kiszolgáló hölgy nagyon kedves volt és szimpatikus, meg persze csinos is. Én többször mosolyogtam rá, ami viszonzásra talált, meg persze az egyik gyógyszer miatt is mosolyogtunk. A lényeg, hogy otthon megtaláltam facebookon (igen igen le kéne szoknom az interpol-ozásról), egész könnyen, pedig nem tudtam a nevét. A kérdésem, hogy szerintetek írjak egy nagyon rövid, nagyon frappáns, nem tolakodó üzenetet neki, amiben kifejezem, hogy szívesen meginnék vele egy kávét? Nem tudtam eldönteni, hogy házas-e, mert a nők sokszor hordanak úgy gyűrűt azon a bizonyos ujjukon, miközben nem is azok. Bár ha házas lenne, engem az sem zavarna, na mindegy... De a lényeg: Szerintetek írjak neki? Patikában személyesen, amikor mások is vannak ott, szerintem az nem megfelelő.
2024. jún. 14. 09:16
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
59%

Amúgy ha kiderülne, hogy házas és mégis akar valamit...mi értelme lenne? Én értem, biztos tetszik neked, meg biztos vonzó nő lehet, főleg ilyen korban tudnak a nők szexik és kívánatosak lenni, de lenne gyomrod, gusztusod hozzá, hogy benyom valami dumát, hogy már rég nincs szex, meg intimitás, ami vagy igaz, vagy nem, de mégis egy másik pasi ér hozzá, másik pasi öleli, másik pasi farka jár benne, mi van ha épp aznap szexelt a pasival, te meg kinyalod, és egy másik idegen pasi spermajat nyalod ki a puncijából, vagy mi van ha aznap leszopta a férjét, esetleg szájbaélvezéssel, és nem volt ideje fogat mosni és csak kiöbliti a száját, aztán gyorsan szalad a karjaidba spermás, péniszes szájjal.

Esküszöm, hogy nem rosszból írom, csak azért írom mert velem ez történt 🤢🤮 bár nekem azt adta be a nő, hogy szingli....na mindegy, annyit mondok, hogy ha olyan nővel vagy akinek van párja, erre nagyon figyelj oda, mert ez eléggé veszélyes és undorító, és a nők eléggé veszélyesek és undorítóak tudnak lenni egyes helyzetekben.

2024. jún. 14. 09:45
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Simán lehet, hogy ő ilyen típus, aki mindenkire mosolyog, és mindenkivel kedves. Nálunk is ilyen az egyik gyógyszerész hölgy. :D

Menj be hozzá feltünően egy hétig mindennap. Vegyél vitamint vagy tudom is én, próbálj flörtölni vele. Ha a 3-4 nap furán néz rád, akkor ne eröltesd. 😅

2024. jún. 14. 09:48
 13/24 A kérdező kommentje:

Nem tudom, ezt valahogy nem gondolom róla, bár ki tudja... Mindenesetre van nálam egy fürdőszoba ilyen esetekre meg én azt gondolom, hogy ha bármi is történne, azért ebben legyünk egymással őszinték, hogy mi-hogy-merre..

2024. jún. 14. 09:48
 14/24 A kérdező kommentje:

Nem rossz. :D

2024. jún. 14. 09:49
 15/24 anonim ***** válasza:
47%
11# Szerintem te ne szexelj még inkább. :D
2024. jún. 14. 09:49
 16/24 A kérdező kommentje:
Persze biztos mindenkivel kedves. Itt arról van szó, hogy nagyon bejön nekem és szívesen megismerném, de mint mondtam, nem akarom kellemetlen helyzetbe hozni, a patikában pláne nem. Írásban meg legalább finoman közelítek és persze ott is elutasíthat bátran.
2024. jún. 14. 09:50
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

16# Szerintem menj be hozzá pár nap. És mondjuk a 4.nap, vigyél neki egy kis szolid virágot, ha már te ilyen szétszórt vagy, hogy mindig "elfelejtesz" valamit, ő meg mindig ilyen segítőkész szeretnéd meghálálni.

Ha úgy látod tetszik neki, másnap jelöld be a közösségi oldalon.

Egy 20 éves lánynál ráírsz a facebookon, oké. De egy negyvenes nőnél már más a limit.

2024. jún. 14. 09:55
 18/24 anonim ***** válasza:
52%
15# Te sem cáfolsz, csak kötekedsz. Ezek szerint jogos amit 11es ír?
2024. jún. 14. 09:57
 19/24 anonim ***** válasza:
33%

Ez nem kötekedés. :)

De inkább ne ismerkedjen, mert nem azt mondom hogy mindez egy mindennapos dolog. De ahhoz, hogy valaki ilyenbe belefusson nem kell házasnak lennie.

Ha felszedsz egy random csajt discoban, azt se tudod előtte ki és mikor kefélte meg.

Sőt ha ma elmész randizni a tinderről, azt se fogod tudni mikor dugták meg előtted.

Aki ezen agyal, meg fújjog inkább ne randizzon. 🤷‍♀️

2024. jún. 14. 10:04
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha foglalt, házas és normális nő akkor egyáltalán nem vesz téged figyelembe. De lehet szingliként sem. Talán azért mosolygós mert azt akarja, hogy máskor is oda járj. Sima biznisz. Egyáltalán nem biztos, hogy az esete vagy.
2024. jún. 14. 10:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!