Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez a Badoo-n?
Figyelt kérdés
Ha a közelben lévő férfiakat nézem, akkor nem mindenkinél van a fekete szív, amivel jelölni lehet. Akinél nincs annak nem vagyok korban vagy más kritériumok miatt megfelelő és így jelzi a rendszer? Njún. 12. 08:13
1/8 anonim válasza:
Én ezért teszek ki instát, meghekkelem a rendszert :D Ha valaki szerete, ott tud írni.
F
2/8 A kérdező kommentje:
Az elsőnek. Írni tudok azoknak is, akiknek nincs ott a fekete szív. Csak ha eleve nem felelek meg pl. akkor elkerülném a felesleges köröket. Előfizető vagyok.
jún. 12. 08:35
4/8 A kérdező kommentje:
Ha olyannak írtam akinél ott volt a fekete szív, hogy jelölhettem, azok visszaírtak. Ha olyannak akinél nem, azok nem. Ezért gondoltam, hogy akiknél nincs eleve nem olyan korút keresnek pl, mint én. Pedig korban hozzám illőnek írtam.
jún. 12. 08:45
5/8 anonim válasza:
Ja így már értem. Nem ismerem ezeket az appokat ilyen szinten de valszeg nem estél bele a keresési kritériumába.
6/8 anonim válasza:
Vagy mert már behúztad őket jobbra egyszer.
7/8 anonim válasza:
Azért van mert mostanában a badoo minden olyan korú embert feldob aki regisztrált az oldalon és a te keresett korosztályodban van. De fekete szív csak azokkal van, akik szintén keresnek a te korosztályodban. Akinél nincs szív, ő vagy tőled fiatalabbakat keres csak, vagy idősebbeket.
8/8 anonim válasza:
Én is csak onnan vettem ezt észre, mert napi szinten egy csomó 40-50 éves férfi megnéz. De mivel én azt a korosztályt nem keresem, így jobbra húzni nem tudnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!