Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan valljam be neki az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan valljam be neki az érzéseimet?

Figyelt kérdés
Van egy lány ismerősöm, barátom, nem tudom minek lehet nevezni. Napi szinten beszélgetünk, találkozgatunk, elmegyünk kávézni vagy enni valamit. Részemről barátságnak indult, de kezdek többet érezni iránta, de ő nem tudom hogy érez. Szombaton együtt fogunk aludni, már volt rá példa, ölelésen kívül nem történt semmi. Arra gondoltam, hogy amikor az ágyba vagyunk elmondom neki, hogy kezdek többet érezni iránta, mert csak akkor leszünk kettesben. De arra is gondoltam, hogy ha azt mondja, hogy ő nem társ ebben, akkor elég kellemetlen lenne egymás mellett szótlanul feküdni. Van egyáltalán erre megfelelő alkalom? 27 éves vagyok, de mintha megint kamasz lennék, csak ő jár a fejembe.
2024. jún. 7. 15:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ne hozd ilyen kínos helyzetbe egy ágyban. Miért alszotok együtt?

Még mielőtt az ágyba kerülnétek, próbálj meg közelebb kerülni hozzá. De nem kell rögtön szavakkal. Érintés, simogatás... ha elhúzódik, akkor ne támadd le...

2024. jún. 7. 15:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem ágyban kéne elmondani.
2024. jún. 7. 16:10
 3/8 anonim ***** válasza:
42%
elvileg egy Kinder Pingui elég hozzá.
2024. jún. 7. 16:18
 4/8 anonim ***** válasza:
43%
Jó lenne egy ilyen lány barát;)
2024. jún. 7. 16:44
 5/8 A kérdező kommentje:
Hétvégenként össze szoktunk gyűlni haverokkal valakinél, filemzunk, ilyenek. Mivel én vittem be a társaságba és velem van olyan kapcsolata, ezért együtt szoktunk ilyenkor aludni. Fél álomba volt már hogy megöleltem, összebujtunk, nem volt ellenére. Filmezés közben is össze szokott érni a lábunk, kezünk. Film közben megpróbálom megsimogatni vagy valamit kezdeményezni, mert tényleg kínos lehet
2024. jún. 7. 17:16
 6/8 anonim ***** válasza:
33%
Masszírozd meg. Ha megengedi, akkor fokozatosan átmehetsz simogatásba... Ha a lány melletted akar aludni, akkor valószínűleg ő is érez valamit irántad.
2024. jún. 7. 18:09
 7/8 A kérdező kommentje:
A masszázs jó ötlet, amúgy is nagyon szeretek masszírozni. Hogy ajánljam fel szerintetek? Ez a "gyere masszírozzalak meg" kicsit erős.
2024. jún. 7. 19:35
 8/8 anonim ***** válasza:
51%
Majd ha úgy látod, elgémberedett pl. filmnézés közben...
2024. jún. 7. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!