Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mi lenne a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi lenne a legjobb döntés? Valljam be neki az érzéseimet?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akiért már másfél éve odavagyok. Próbáltam elfelejteni, de újra elkezdtünk beszélgetni, és már több, mint egy hónapja chatelünk. Élőben is találkoztam vele régebben, de már nagyon régen nem láttam. Sokszor megemlíti, hogy nagyon jóembernek lát, és érezteti velem, hogy különleges vagyok. Nagyon erős vonzalmat érzek iránta, de egyszerűen nem tudom, hogy egyáltalán halad-e valamerre a dolog közöttünk. Már tényleg azon gondolkozom, hogy őszintén elmondom neki mit érzek legbelül.

2022. máj. 15. 21:33
 1/5 anonim ***** válasza:
58%
Mondjad. Legalább valamerre kimozdulsz a holtpontról.
2022. máj. 15. 21:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne mond ki, megbánod.. Nem fog érdekesnek, meghódítani valónak találni onnantól. Elveszed a játékát úgymond, ráadásul ha nem kölcsönös, nagy pofára esés, csak szívatod magad, kiszolgáltatod magad neki. Semmivel nem leszel jobb pozícióba.
2022. máj. 15. 22:23
 3/5 anonim ***** válasza:

"de már nagyon régen nem láttam"

Ez itt a lényeg. Egy emlékbe vagy "szerelmes", nem egy hús-vér emberbe. Nem kell semmit vallani, csak próbáld a személyes találkozás felé terelni. Aztán élőben vagy lesz valami, vagy sem.

2022. máj. 15. 22:46
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem lesz jó vége, ha elmondod.

Én az irkálást is hanyagolnám, ha erre nem nagyon van reakciója, akkor csak időtöltés a veled való chat.

2022. máj. 16. 05:50
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen válaszaitokat! Igazán elgondolkodtatóak. :)
2022. máj. 16. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!