Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok, veletek volt már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, veletek volt már ilyen? Most mi van?

Figyelt kérdés
Az egész szexkapcsolatnak indult, két randi után feküdtünk le, mert mindketten csak szexet kerestünk. Hozzá mentünk fel, és annyira egymásnak estünk, hogy leszakadt pár gomb az ingemről. Szex után elmentem zuhanyozni, és ahogy jöttem vissza, az ágyon ült egy szál köntösben, és varrta vissza a gombokat az ingemre. Annyira felizgatott, ahogy érzékien kilátszottak a mellei, meg a teste, de ő koncentrált és varrta vissza a gombokat, hogy újra egymásnak estünk, és végül ott aludtam nála… Reggel együtt csináltunk reggelit, de nem mertem rákérdezni, hogy akkor ez most mi, még mindig csak szex, vagy most hogyan tovább? Szerintetek most mégis mi a következő lépés? Ez tegnap este volt. Ma irogattunk arról, hogy kinek milyen napja volt, meg stb. (23N és én 24F)

jún. 6. 23:28
1 2
 11/13 anonim válasza:
Párommal szex kapcsolatnak indult, majd egy idő után azt mondta, hogy ő már nem szeretne másokkal is találkozgatni, csak velem és szeretné, ha megpróbálnánk komolyan, mit szólok hozzá. Ennek több, mint 10 éve, azóta együtt vagyunk.
jún. 7. 10:41
 12/13 anonim ***** válasza:

"Azt akarom, hogy ragadjon el a hév, hogy lebegj a mámortól, fakadj dalra, lejts dervis táncot. Légy eszelősen boldog, vagy legalább légy rá nyitott. (...) A szerelem szenvedély, megszállottság, mely nélkül nem lehet élni. (...) Légy fülig szerelmes, olyat találj, akit őrülten szeretsz, és aki ezt viszonozza. (...) Ha szerelem nélkül mész végig az úton, akkor egyáltalán nem is éltél. "

idézet:

Ha el jön joe black

jún. 7. 13:18
 13/13 anonim ***** válasza:
Találkozzatok minél többet aztán majd kiderül mit szeretnétek mind2en.
jún. 11. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!