Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ti mit szólnátok ha egy lány csak úgy odamegy hozzátok, leszólit és beszélgetni kezd veletek?
Figyelt kérdés
Mondjuk egy kezdves, szép lány, de eddig nem ismertétek. Mi lenne a reakció?2010. dec. 21. 13:27
1/10 anonim válasza:
Ott maradnék beszélgetni vele...
2/10 anonim válasza:
Az attól függ, hogy hol történik mind ez, ha utcán és én épp sietek valahová akkor mondom neki, hogy sietek, és elkérem a számát ha tetszik.Ha nem sietek beszélgetek vele.
Ha suliban vagy valami helyen jön oda akkor is beszélgetek vele.Én örülnék ha így ismerkedni jönne oda hozzám valaki:)
Eddig csak párszor fordult elő.
20f
3/10 anonim válasza:
Meghallgatom mit mond aztán megmondom mit gondolok:)
4/10 anonim válasza:
Beszélgetnék vele,meg örülnék...
5/10 anonim válasza:
hamar megismerném:D Nem hagynám ki a lehetőséget
6/10 anonim válasza:
feldobná a napomat, és ha valami értelmes dologrol kezd beszélni és hozzátudok szólni akk beszélgetnék vele természetesen. de ez nem változtatna azon hogy a barátnőmet szeretem :)
7/10 anonim válasza:
én tuti megijednék és sikítva futnék el jó messzire .
F/ 24 és háromnegyed
9/10 anonim válasza:
Hát szerintem,nem sok ember hajtana el!
Biztos örülnék neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!