Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek, hogy el is hívjon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy el is hívjon ? Hogyan hívjam magamra fel újra a figyelmét?

Figyelt kérdés

Van egy pasi, aki folyamatosan célozgat,hogy úgy elmenne ide meg oda, de nincs kivel. Egyébként a munkatársam.Mit csinálsz holnap? Mit csinálsz a hétvégén? Pénteken megyek a srácokkal ebbe a bárba, elmondja ötször, de nem hívna el. Hetek óta ez megy, de elhívni nem hív konkrétan el. Imádom a modolyodat meg ha vidám vagy, ilyet sem mondok olyan embernek , aki nem jön be. Most úgy érzem kicsit elvesztette az érdeklődését vagy beszélget mással. Hogyan legyek olyan nő akit mindenképpen meg akar szerezni és el is hív? Szerintetek mi a probléma itt? Rendszeresen futok bele ilyen férfiakba, akiknek szerintem tetszek, utalgatnak, de nem llépnek.

Azt tudni kell rólam, hogy gyorsan elkeseredek és leírom az illetőt , ha nem lép. Jaj biztos nem akar tőlem semmit, meg nem fog összejönni, valami baj van velem, elkezdek befeszülni és elromlik az egész ami jól indult. Esetleg valami tipp, hogy ezt kiküszöböljem?

2024. jún. 6. 10:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem akar elhívni téged sehová igazából. Maximum szexet szeretne és ahhoz úgy gondolja nem kell randizni. Miért erőltetnéd akkor a meghívást? Nem félénk egyáltalán, játszik veled, egótunningra jó vagy és szexre jó lennél. Felejtsd el.
2024. jún. 6. 10:26
 2/5 A kérdező kommentje:
De ne már, miért csak szexre? Elegem van, hogy mindig ez van. Értelmes, csinos nő vagyok, de tényleg ennyire lennék csak jó?
2024. jún. 6. 10:35
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, ki mondta neked vagy honnan veszed, hogy amit a hozzáállásodról írtál (alsó bekezdés), az annyira kiküszöbölendő, de felejtsd el, mert végül is realista vagy. Le lehet írni az illetőt, ezt is konkrétan, akiről a kérdés szól, mert max tetszel neki, de ennyi, nem fog történni semmi, és csak magadat aláznád meg, ha te nyomulnál. Nem meglepő egyébként, hogy rendszeresen futsz bele ilyen férfiakba, és ne hidd, hogy benned van a hiba, mert nem, csak manapság rengeteg ilyen van. A többségük még az utalgatásig, megjegyzésekig sem jut el, csak nonverbális szintig, azaz lesnek, mosolyognak, és semmi. Vagy nem mernek, vagy nem akarnak, teljesen mindegy. Tudom, hogy nehéz elengedni fejben, én is hajlamos vagyok ilyeneken megakadni és agyalni, de el kell, fölösleges egy gondolatot is pazarolni rájuk.
2024. jún. 6. 10:36
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos sok férfi csak arra utazik. Látják, hogy szép vagy azt az untig elég nekik. Nem érdekli őket, hogy értelmes vagy. Akit tényleg érdekelni fogsz az randira hív és mégha le is fekszel vele továbbra is randizni fogtok, sőt járni. Ilyen szexmániás debilekkel kár foglalkozni.
2024. jún. 6. 10:46
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Nyugi, az én kapcsolatom is szexnek indult a párommal.Semmi kötöttség, csak laza kapcsolat. Aztán egyre többet beszéltünk meg lelkiztünk.Egymásba szerettünk és most már 3 éve élünk együtt.
2024. jún. 6. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!