Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jelezni kéne ezt már első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelezni kéne ezt már első randin? Ha nem, akkor egyéb jó tanács? (25/L)

Figyelt kérdés

Az elmúlt évek során azt tapasztaltam, hogy csakis úgy tudok elkezdeni romantikus úton vonzódni/érdeklődni valaki iránt, ha az illetővel előtte barátok vagyunk és ebből a barátságból alakul át bennem valami vonzalommá.

Ez viszont nagyban megnehezíti a randizásokat is, és (jelen esetemben) a társkereső appok használatát, hiszen ha ott ismerkedik az ember és megy el egyből randizni, akkor a barátkozós lépés teljesen kimarad és nyilván már első találkozóra/randira is úgy megy el az ember, hogy az már egyből a romantikus érdeklődés/ismerkedés jegyében történik.

Ez által viszont bennem sajnos semmi romantikus érdeklődés nem kezd el kialakulni és gyakran már 3. randi/tali után azzal szembesülök, hogy többet szeretne az úriember (értek itt most enyhébb dolgokat, hogy csók, vagy már gondolkozni azon, hogy még több randi legyen a közeljövőben, ezáltal pedig, hogy egy kicsit komolyabban gondolkozzunk a dologgal kapcsolatban). Hol ott pedig bennem továbbra sem kezdődött el az ilyesfajta érdeklődés, pedig alapjáraton szimpatikus lenne az illető (külsőleg és belsőleg is). Így viszont elbizonytalanodok.

Jeleznem kéne ezt már a beszélgetés kezdetén, vagy első találkozó során, hogy kezdetben én csak barátkozni szeretnék? (Bár tudom, hogy ez meg elég hülyén hangzik mikor "társkeresésről" beszélünk, de tényleg nem tudom, hogy mit kéne csinálnom)

(Igaz minden tanácsért hálás vagyok, de miélőtt még ilyesmi válaszok jönnének, kiegészítésként megjegyezném, hogy szerencsére van egy nagyobb baráti társaságom, ahol volt alkalmam megismerni "barátkozós" úton is több úriembert, de sajnos vagy nem volt olyan aki számomra így is szimpatikus lett volna, vagy aki nekem lett volna szimpatikus, azzal nem lett végül semmi. Szóval ez a "ismerkedj a barátaid által" dolog egyelőre kilőve, ezért folyamodtam az appokhoz.)

2024. jún. 5. 15:04
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
66%

Ennek az égvilágon semmi értelme nincs. Azért társkereső, hogy ismerkedsz és végül társra akadsz. Ha nem érzed az első három randi alkalmával, hogy több lehetne belőle akkor fölösleges tovább randizni. Barátkozni nem lehet olyan valakivel akihez vonzódsz, ágyba bújnál vele, vele lennél éjjel nappal.

Vagy menj fel "barátság" appokra, vagy demiszexuális oldalakra.

2024. jún. 5. 15:11
 2/20 anonim ***** válasza:
53%
Inkább ne ismerkedj, csak rabolod az emberek idejét.
2024. jún. 5. 15:16
 3/20 anonim ***** válasza:
53%

25 évesen ne haragudj meg rám, de még annyi eszed sincs mint némely 15 évesnek.

Ki lenne olyan hülye, hogy "barátkozna" veled miközben szexelni akar, járni szeretne veled?

Én szerintem se ismerkedj romantikus/szexuális jelleggel.

Nem való neked.

2024. jún. 5. 15:18
 4/20 anonim ***** válasza:
45%
Ráb...ol erre, a legtöbb embernek erre "nincs ideje". Sajnos ez a randizásokat lerövidíti egy gagyi állásinterjú jellegű valamire, ahol mindenben is mutatnod kell az elvárt jellemzőket, teljesítményt.
2024. jún. 5. 15:20
 5/20 anonim ***** válasza:
66%
Én ugyanilyen vagyok férfiként. Nincs veled gond szerinem.
2024. jún. 5. 15:29
 6/20 anonim ***** válasza:
71%

Én is demi vagyok, feladtam. Ha esetleg valaki ismerkedne velem, simán megmondom. Senkinek nem jön ez be.

Még azt tudod csinálni, hogy magadra erőlteted a szexet és túléled az első hónapokban. Persze ha van hozzá gyomrod.

Igazuk van a többieknek, sajnos ezt dobta a gép.

2024. jún. 5. 15:48
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi gond nincs azzal, hogy te ilyen típus vagy, sőt sokszor az ilyen kapcsolatok válnak igazán tartóssá, viszont így a társkeresők nem neked valók. Próbálj inkább élőben ismerkedni, baráti társaságban, társas eseményeken, hobbik kapcsán, hiszen ott nincs ez a probléma.
2024. jún. 5. 16:06
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező! Ismerkedési szakaszban, első randikon mondd el, igen. Lehet ő is így van vele, de az biztos hogy egy idő után azt gondolná, nem érdekel annyira téged, ezért jobb nyílt lapokkal játszani. Akinek ez nem fér bele, azzal meg nem egymást keresitek, ilyen egyszerű ez.
2024. jún. 5. 16:08
 9/20 anonim ***** válasza:
91%

Én is ilyen vagyok, de épp ezért soha nem használtam társkeresőket. Eleve ezt a módszert sem szeretem, kb. mint a húspiac olyan.

Az összes kapcsolatom barátságból alakult és közös barát, baráti társaság, hobbi vagy tanulmányaim során ismertem meg őket.

2024. jún. 5. 16:12
 10/20 anonim ***** válasza:
90%

Én is szívesebben barátkozom egy nővel, mielőtt összejönnék vele. Egy a baj, a társkereső appok nem erre vannak. Ezért sem érdemes őket használni, ha valaki ilyen beállítottságú, mert akikkel randizol, már előrébb vannak az ismerkedésben és nem egy tempóban haladtok.

Nincs semmi baj a hozzáállásoddal, de ha nálad így működik az ismerkedés, akkor nem társkereső appon fogod megtalálni a párod.

2024. jún. 5. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!