Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemtudom hogy belevágjak e, nektek mi a véleményetek?
Van egy srác akivel már egy ideje beszélgetek. Nagyon szimpatikus, mondhatni megkedveltem, és ez viszonzott is, mivel célozgatott erre a dologra. Viszont most elhívott egy randira, és hogy őszinte legyek bepánikoltam. Nemhiszem hogy itt csak az idegesség játszik közre.
Eddig egyszer sem volt egyetlen férfi sem az életemben, aki egyáltalán mutatott volna felém érdeklődést. Igaz, nem is voltam olyan közösségekben, így nekem ez a dolog teljesen új.
Egy közös ismerősünk által ismertem meg, és semmi baj nem lenne eddig a történettel, viszont most hogy ennyire mondhatni megkomolyodott a helyzet hogy randira hívott, elkezdtem pánikolni. Soha nem lettem volna a gyors kapcsolatok híve, viszont a másik opció annyira lehetetlennek tűnik. Már eleve az, hogy felfigyelt rám valaki, és szeretne velem lenni, kicsit megijeszt a jövő gondolatától. Igen, egy szimpla randiról van szó, viszont nem akarom hogy azt higye hogy eddig játszadoztam az érzéseivel, vagy hasonló, mert ha pozitívan sikerül ez a dolog, akkor ugye folytatódnak a dolgok tovább, csak komolyabb szinten. Nálam viszont egy kétely jött létre, és teljesen beparáztam, hogy valaki együtt legyen velem, hosszú időn keresztül.
Mindig is én voltam az az ember a baráti társaságokban, aki a párkapcsolat gondolatátol is rosszul lett.
Egyszerűen reménytelen esetnek gondolom magam, és annyira nemtudom eldönteni mit tegyek
Előre is köszönöm a szépen megfogalmazott válaszokat
20/L
"viszont nem akarom hogy azt higye hogy eddig játszadoztam az érzéseivel"
Ezt már megtetted azzal, hogy építgetted vele a kapcsolatot, közben ilyen érzések vannak benned. Legelején akkor tisztázni kellett volna, hogy ez csak haverság, semmi több. Ezt még mindig meglehet tenni anélkül, hogy nagy csalódások lennének.
Lehet itt mondani, hogy menj el, nem halsz bele, de olyan súlyos gondok vannak nálad, hogy inkább azzal kéne foglalkozni. Az egész múltadat, önképedet, önbizalmadat amikről beszélsz, helyre kéne rakni magadban, mert ha bele is mennél egy kapcsolatba, ezek az érzések többszörös erővel fognak kitörni, akár olyan szinten hogy kárt teszel magadban.
Máskor meg lehetőleg ne alakíts olyan kapcsolatot amiből több lehet, ha valójában nem akarod.
Szerintem vágj bele, írnám azt hogy jezusom ne aggódd már ennyire túl, de tudom hogy nem ilyen egyszerű ez. Én is hasonlóan szoktam gondolkodni, de próbálj meg csakis arra gondolni, hogy egy találkozó lesz. Lehet hogy nem is lesz jó, és inkább haggyátok egymást, vagy lesztek haverok. Ha meg jól sikerül, akkor meg úgy fogd fel, (meg amúgy is) hogy lesz egy jó élményed/programod, nem az a lényeg hogy kivel, de jól szórakozol. Nem kell rögtön összejönni valakivek, csak mert elmentek egy randira!
Nem biztos, vagy inkább majdnem biztos hogy nem miattam, egy idegen miatt fogsz úgy dönteni ahogy, de én a helyedben mosz úgy örülnék ha lenne egy számomra szimpi srác, aki randizni hívott. Ja tök ijesztő, én is legszívesebben elmenekulnek először, de amúgy meg nem olyan könnyű találni valakit, akivel igazából szívesen el is mennél, csak mellette félsz is. Úgyhogy szerintem legyél bátor, menj el vele, és érezzétek jól magatokat. Aztán lesz ami lesz, azzal még próbálj meg inkább nem foglalkozni. :)
Nyugodtan vágj bele!
Bármikor lezárhatod a kapcsolatot ha nem úgy lesz ahogy képzelted!
Szerintem te valójában attól félsz, hogy mégsem akar téged, mert eddig abban a hitben, hogy te senkinek sem kellesz.
Ha nem mész el és semmin nem változtatsz, akkor ez a kérdés kiírhatod 30 év múlva is.
Ismertem egy lányt, aki hasonló volt. Tudom, hogy ő is akart engem, én is őt, de hasonló hülye gondolatok jártak a fejében és már 30 felett jár, mégsem volt sosem kapcsolata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!