Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha akart volna már, odajött volna akármilyen indokkal? Vagy csaja van és nézelődik? Elsősorban férfiak véleményére vagyok kíváncsi, akik járnak edzésre?
Segíthetek, megmutathatom a gyakorlatot, beszállhatok melléd, ennyi lenne, nem?
Mindig néz egy srác a teremben, de már másfél éve. Nem köszön, nem mosolyog, de állandóan figyelget. Amikor elkezdtem ide járni, mindig mellém jött. Visszanézett, behajolt fölém, támasztotta a gépeket és nézett. Akkor sem mosolygott, csak nézett. Mostmár ezeket nem csinálja így direktben, de látom, hogy figyelget, meglepődik, ha meglát. Ha ránézek nem mosolyog, csak a szemembe néz és fürkészik valamit. Ne kérdezzétek mit, nem tudok rájönni. Mostanában már nagyon idegesít, mert miért nem csinál valamit? Én nem mosolygok rá, mert baromira nem tudom ezt hova tenni, hogy mit szeretne ebből kihozni. De ha elmosolyodna, lehet visszamosolyognék. Így meg patt helyzetben vagyok,hogy ez most mi? És megmondom őszintén, hogy nekem az első gondolatom, hogy biztos nem tetszek neki eléggé, hogy csináljon is valamit, de valamiért jó rám néznie. Vagy csaja van. Én ebből a kettő dologból kiindulva nem teszek semmit. Ilyenkor mi a fene van? Most direktbe kérdezzem meg, hogy miért nézel mindig? Amúgy ez nem egy rosszképű pasi, talán korosztályom is lehet. De hogy mit csináljak ebben a helyzetben, nem tudom, mert beégni nem akarok, mint a reichstag. Csak múlt héten, azelőtt és most a héten is ez volt a programja. Tegnap direkt odamentem mellé és ránéztem, mint egy kiskutya, aki elveszítette a gazdáját. Ugyanez. Mikor elmentem mellőle és hátranéztem, még akkor is nézett.
Tipp, ötlet, vélemény, hogy mi van emögött vagy mi a francot csináljak, hogy pontot tegyek erre ?
Velem is volt hasonló még a gimiben. A srác csak nézett, ha összefutottunk (csak látásból ismertük egymást) akkor sokszor elkapta a tekintetét, lehajtotta a fejét. Ha távolabb volt gyakran nézett rám meredtem. Próbáltam bátorítani de lányként nem akartam én odamenni hozzá. Amúgy helyes srác volt. Aztán amikor meg én leptem végül, behúzta a kéziféket. Nem is értettem.
Azóta volt még pár hasonló és en ebből azt szűrtem le a magam részére, hogy nem kell olyan pasi aki ennyire be van feszülve és nem képes egy sziát kinyögni. Nem kellenek nagy dolgok, nem kell csajozós duma se semmi. Egy szimpli köszönéssel meg egy pár szavas laza beszélgetéssel már el lehet indulni. Nem feltétlen rögtön a felszedésre kell menni.
De nekem nőként nem tetszik, hogy én legyek a tökösebb.
Lehet ilyen a természete, introvertált, nincs tapasztalata a csajozásban.
Mosolyogj rá, ha nem reagál, akkor hagyd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!