Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi erről a véleménye?
Én egy embert ismerek csak, aki a nagy korkülönbséget preferálja. Mindenki más marad a +-5 éven belül, a szavaikból azt veszem ki, hogy egyáltalán nem tartják vonzónak az évtizedekkel idősebb embereket és eszük ágában sincs velük kavarni. Megvallom őszintén, bennem is van egy ilyen érzés, annyira nem mozgat meg az, akinek majdhogynem a gyereke lehetnék, mint ahogy az sem, aki az én gyerekem lehetne.
Ha pedig valaki kifejezetten nyomul rám úgy, hogy sokkal idősebb, az számomra gyomorforgató... Mindig az jut eszembe, hogy az a szerencsétlen ember mennyire lehet szellemileg elmaradva, ha ez a korosztály neki szórakoztató annyi idősen XD
Igazság szerint ezt most általánosanságban gondoltam,észrevétel alapján nekem is csak egykét ilyen csaj ismerősöm van aki jóval idősebbel van, nem rájuk gondoltam mikor feltettem a kérdést :D
Igen, én is ismerek ilyet. Hát mindenesetre nekem ez egy nagyon furcsa dolog, az én apám is csak 40 éves, lehet nekem emiatt olyan elrettentő a dolog :D
Szerintem ez csak a te környezetedben ilyen elterjedt. Nálam a baráti körben átlag pár év van csak a párok között olyan nullától ötig.
Én sem jöttem volna össze 20 évesen harmincassal, most 25 vagyok, a férjem idén lett 30. Néha még így is fura belegondolni, hogy basszus, ő már átlépte a harmadik X-et. Pl gyerekvállalás kapcsán, én úgy vagyok vele, hogy tök jó, ha pár éven belül összejön, akkor még mindig fiatal szülőknek számítunk majd. Aztán mindig rájövök, hogy amúgy csak én, ő már annyira nem. (Persze nem is öregnek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!